MotoGP 19 Novinka MotoGP 23 oficiálně představeno

MotoGP 23 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Největších změn by měla doznat kariéra.

Reklama

Vývojáři ze studia Milestone prostřednictvím výše přiloženého traileru oznámili nový díl licencované závodní série MotoGP. Hra s názvem MotoGP 23 přinese v první řadě přepracovaný kariérní režim, který by měl nabídnout větší výzvu a příklon a realismu. Autoři lákají také na přítomnost důležitých rozhodnutí a voleb, které ovlivní vaši kariéru motocyklového jezdce. Dále mají hrát v kariéře důležitější roli sociální sítě, média a interakce mezi jednotlivými jezdci.

Těšit se můžete rovněž na přítomnost dynamického počasí a vylepšené umělé inteligence, která je poháněna domovskou technologií Neural Aid. Kromě režimů pro jednoho hráče bude k dispozici také split-screen a online multiplayer, který bude podporovat crossplay mezi jednotlivými platformami. Samozřejmostí jsou poté soupisky jezdců, týmů a okruhů z aktuální sezóny MS silničních motocyklů.

MotoGP 23 vychází 8. června na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Naší recenzi loňského dílu najdete zde.

MotoGP 23 oficiálně představeno
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama