MotoGP Novinka MotoGP 24 oficiálně představeno

MotoGP 24 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další ročník licencované motocyklové série na obzoru.

Reklama

Italské studio Milestone dnes představilo nový ročník licencované série MotoGP z prostředí motocyklových závodů. Titul s názvem MotoGP 24 bude po vzoru svých předchůdců stavět především na oficiální licenci MS silničních motocyklů, která vývojářům umožňuje využít bohatou soupisku skutečných jezdců, týmů, značek a okruhů z aktuální sezóny skutečného závodního seriálu.

Kromě trojice hlavních tříd (MotoGP, Moto 2 a Moto 3) autoři lákají na vylepšený kariérní režim, ve kterém budou moci jednotliví jezdci vůbec poprvé přestupovat do jiných týmů, což je systém, který již delší dobu funguje v sérii F1 od Codemasters. Mezi další přednosti by se měla zařadit široká míra přizpůsobení z hlediska obtížnosti, penalizací, asistentů a úrovně umělé inteligence.

Tradiční režimy pro jednoho hráče doplní online multiplayer i split-screen. MotoGP 24 vyjde 2. května ve verzích pro PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Výše v náhledu se můžete podívat na premiérový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama