Motorstorm:Apocalypse - dojmy z dema
Blogy čtenářů Článek Motorstorm:Apocalypse - dojmy z dema

Motorstorm:Apocalypse - dojmy z dema

Libor Jelínek

Libor Jelínek

Chybami se člověk učí tak zní jedno staré pořekadlo a je to pravda nebudu vám tady lhát do monitorů nikdy jsem žádnému z dílu MotorStorm nepropadl a…

Reklama

Chybami se člověk učí tak zní jedno staré pořekadlo a je to pravda nebudu vám tady lhát do monitorů nikdy jsem žádnému z dílu MotorStorm nepropadl a to tak že vůbec dokonce sem ten co jsem dostal k Playstationu prodal ale i potom všem sem konečně našel Motorstorm který mě baví a nepochybuji o jeho koupi nepochybuji ani minutu je to sice jen demo ale opravdu nepochybuji

 

Je pravda že je tu veliká podobnost s Split Second ale pravda taky je že v tom čem je Split Second slabší zase MotorStorm vyčnívá už dlouho sem necítil takový pocit rychlosti jako tady ve Split Second vám pohled na výbuch dají dlouho před tím než k němu dojedete ale tady ,tady ne jen si myslíte že se nic nestane a proti vám se řítí šedesáti metrový komín..

 

V demu si můžeme vyzkoušet jednu dráhu na které můžeme brázdit jak na motorce tak v autě

spolu s vámi závodí ještě patnáct jezdců jede se na dvě kola a celé demo vám zabere v přepočtu tři minuty sice se to zdá málo ale když jedete je to naprosto jiný pocit připadá vám to jako věčnost krásná věčnost ve které by jste chtěli zůstat na vždy.

 

V mnoho závodních hrách si recenzenti stěžují na to že s vámi soupeři nesoupeří tady to ale tak není soupeři se bijí zuby nehty aby vytlačili vás taky i všechny ostatní.Je samozřejmé že když jedete na motorce je to snazší ale u motorky máte zase výhodu tu že může daleko rychleji zrychlit.

 

Jak už jsem řekl máte na výběr auto nebo motorku osobně dávám přednost autu ale motorce sem taky nepohrdl ale byla pro mě taková nemastná neslaná ale to je jen otázka vkusu.Jak to jen ukončit ? Grafika je úžasná ale to je snad teď u Playstationu normální.Pro ty co se pro hru nenadchli stojí demo alespoň za vyzkoušení.

 

Hra vychází už zítra tedy 12. března 2011 v USA a18.března.2011 v EU.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama