Mount & Blade II: Bannerlord o něco dříve
Novinka Mount & Blade II: Bannerlord o něco dříve

Mount & Blade II: Bannerlord o něco dříve

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Milé zprávy pro všechny fandy.

Reklama

Vývoj pokračování historického sandboxu Mount & Blade trvá sáhodlouhých osm let, avšak i přes to se pro mnoho fanoušků stále jedná o videoherní alternativu příchodu Ježíše Krista. No není se ani moc čemu divit, jelikož toto RPG skutečně i přes svůj problematický vývoj (jenž pokračuje i přes řádící koronavirus, jelikož tým přešel na práce z domova) vypadá vyloženě skvěle. A právě pro tyto fanoušky přinesli autoři skrze svůj blogový příspěvěk potěšující zprávy, týkající se data vydání předběžného přístupu.

Toho jsme se měli původně dočkat 31. března, nicméně autoři se rozhodli toto datum posunout o den dopředu, tedy na 30. března na 11 hodinu dopolední. Díky tomu se budeme moci vrhnout do testování o něco dříve, než se původně zamýšlelo.

Nicméně by rozhodně bylo nasnadě si říci, co vlastně onen předběžný přístup bude obsahovat. Narozdíl od předchozí uzavřené multiplayerové bety se nově dočkáme i singleplayerové části v podobě kampaně a vlastních bitev. V kampaňové části hry nám následně tvůrci nabídnou vlastní příběh a jasné úkoly a výzvy ke splnění. Avšak pokud vás nějaký příběh zajímat nebude, samozřejmě se na něj můžete zcela vyprdnout a utvářet si svůj vlastní osud, jako tomu bylo v předchozích titulech.

Avšak stále se jedná pouze o předběžný přístup, takže autoři zároveň upozorňují, že můžete narazit na nemalou řádku různých bugů a jiných problémů.

Tímto ale ty dobré zprávy ještě nekončí. Jelikož si tvůrci uvědomují, že situace kolem COVIDu-19 není zcela lehká, tak na Mount & Blade II: Bannerlord nyní nabízí 10% slevu. Pokud k tomu ale vlastníte některý z předchozích titulů ze série Mount & Blade, dostanete ještě navíc další slevu v podobě deseti procent, takže celkově hru pořídíte za 40 euro (1100 Kč), což už je oproti původní ceně poměrně znatelný rozdíl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama