Mount and Blade: Napoleonic Wars - Pušky a bodáky
Blogy čtenářů Článek Mount and Blade: Napoleonic Wars - Pušky a bodáky

Mount and Blade: Napoleonic Wars - Pušky a bodáky

kojot

kojot

V tomto DLC pro hru Mount and Blade: Warband s názvem Mount and Blade: Warband-Napoleonic Wars s cenovkou 9,99€ (Steam-musíte mít základní hru) se…

Reklama

V tomto DLC pro hru Mount and Blade: Warband s názvem Mount and Blade: Warband-Napoleonic Wars s cenovkou 9,99€ (Steam-musíte mít základní hru) se vydáme, do období kdy v Evropě vládl Napoleon Bonaparte a kdy jeho nepřátelé platili krutě životy svých vojáku za to, že se mu postavili do cesty.

 

 

Toto DLC je zaměřeno čistě jen na multiplayerové bitvy až 200 hráčů. Na výběr máte z několika možností typu her ať od klasických Team Death Match, Capture the Flag a Battle ( podobné Deathmatch) zde najdeme i několik neznámých jako jsou Siege, kde je vaším úkolem obsadit nebo naopak ubránit hrad nebo pevnost před nepřátelským týmem, dalším je Duel který je na to aby jste se procvičili a nebo zablbli s přáteli, dále je to Comander Battle, kde bude záležet na taktice a strategii do rukou totiž dostanete, armádu o síle cca 20 můžu pro každého živého hráče (záleží na typu jednotky a počtu hráčů na serveru) kterou povedete proti armádám živých hráčů tady může hrát až 64 hráčů takže 32 a 32 na každé straně konfliktu.

 

 

Co se týče národů máte na výběr Francii, Velkou Británii, Rakouskou říši, Prusko, Ruské carství které mají detailně zpracované uniformy svých jednotek. Co se týče jednotek je zde velmi pestrý výběr ať už po řadového vojáka, ostrostřelce, jezdectvo jsou tu i podpůrné jednotky a to dělostřelectvo které plni neocenitelnou roli v obléhaní hradu kdy vám můžou udělat další vchod do hradeb, a nebo jen odstřelovat jednotky na budovách. Jsou zde i bubeníci, trubači, harmonikáři, dudáci a flétnisty asi si říkáte na co budeme hrát za takový druh jednotek, ale nenechte se zmást při dobrém nasazení těchto jednotek můžete zvrátit průběh bitvy přidávají vám totiž různé boosty jako například rychlejší přebíjení, rychlejší pohyb a přesnější zaměření a to není vše ještě jsou tu inženýři kteří můžou stavět barikády a nebo se můžou vrhnou na nepřítele s lopatou v ruce.

 

 

Pro někoho může být nevýhodou a pro někoho výhodou (zvlášť pro toho kdo střílí) pokud vás zasáhnou jen jednu ve většině případů je váš osud zpečetěn a to i když vás někdo bude chtít prošpikovat bajonetem, dalším výrazným faktorem této hry je přebíjení, které není příliš krátké, jedno nabití totiž trvá necelých 15 sekund (10 sekund s boostem), takže si dobře rozmyslete po kom, a kdy budete střílet. Další věcí ve které tato hra vyniká je soundtrack který obsahuje dobové skladby například od Bethovena, Bacha, Mozarta a nezapomnělo se i na tuzemského skladatele Bedřicha Smetanu (obléhaní hradu za doprovodu 9 Symfonie je nepopsatelný pocit)

 

 

Závěrem chci říct, že se jedná o jedinečný titul a svým obdobím se v žádných podobných hrách nevyskytuje.  Stejně jako u předešlých dílu se kolem této hry vytvořila komunita, která tvoří nový obsah do hry a taky různé Regimenty a uskupení ve kterých si můžete přesně vyzkoušet, jaké to asi bylo držet nehnutě formace aniž byste se mohli schovat a nebo utéct, budete se učit formace, střílet na povel, přeskupovat se pod zněním trumpet a bubnů. Sám jsem v jednom takovém uskupení byl a myslím, že je to další s pestření už tak dobré hry.

 

Budu rád za každou kritiku ať kladnou či zápornou

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama