Multiplayer bude o víkendu na PlayStationu zdarma
Novinka Multiplayer bude o víkendu na PlayStationu zdarma

Multiplayer bude o víkendu na PlayStationu zdarma

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Někteří předplatitelé si navíc můžou vyzkoušet God of War Ragnarök.

Reklama

Firma Sony odstartovala na svých konzolích "Festival hraní". V praxi to znamená vlnu slev pro předplatitele, různé digitální bonusy a taky multiplayer zdarma pro ty, kdo si naopak žádnou formu PlayStationu Plus neplatí.

Online hraní zdarma bude platit tento víkend 18. a 19. února. Jedinou podmínkou je vlastnictví PSN účtu (a samozřejmě i dané hry, řada jich je však v PS obchodě zdarma).

"Během tohoto víkendu se hráči navíc mohou zúčastnit spousty free turnajů, například ve hrách FIFA 23, NBA 2K23 a Guilty Gear. Turnaje budou otevřené pro členy i nečleny PS Plus a zasoutěžit si v nich mohou právě o nové PS Plus předplatné," stojí v oficiální zprávě.

Další akce, které obsahuje Festival hraní, poběží do 24. února. Jde třeba o dvojité slevy na různé tituly pro předplatitele služby PlayStation Plus nebo tříhodinovou zkušební verzi loňského hitu God of War Ragnarök. Ta je dostupná už nyní, ale pouze těm, kdo si platí nejvyšší úroveň PlayStationu Plus označenou Premium. Stejně jako slevy je časově omezená. Kromě toho 21. února přibude do kolekcí služeb PlayStation Plus Extra a Premium několik her, včetně dalšího loňského titulu Horizon Forbidden West. Více informací najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama