Multiplayerová akce Rocket Arena pocházející z EA Originals
Rocket Arena Novinka Multiplayerová akce Rocket Arena pocházející z EA Originals

Multiplayerová akce Rocket Arena pocházející z EA Originals

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Další 3v3 akce, v níž ale nemůžete umřít.

Reklama

Dnešní ranní stream EA Play Live byl sice poměrně nudný, avšak přinesl oznámení i několika nových her. Jednou z nich je pak i online 3v3 akce Rocket Arena, která vyjde dokonce již 14. července na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Ta je další variací na arénové souboje více hráčů, kteří ovládají jednoho z deseti unikátních hrdinů (kterých po vydání bude přibývat), kdy každý z nich oplývá svými vlastními speciálními schopnostmi, přičemž toho největšího účinku dosáhnete přitom, když je budete kombinovat s ostatními hráči.

Tyto potyčka pak budou probíhat na jedné z deseti map (stejně jako hrdinové, tak i ty se dočkají po vydání některých nových kousků), na nichž můžete hrát jeden z pěti herních režimů (Knockout - v něm se snažíte nepřátele shodit z mapy; Rocketball - variace na fotbal, kdy se každý tým snaží dát gól tomu druhému; Mega Rocket - klasické zabírání zón; Treasure Hunt - sbírání penízků a truhel, jenž generují body; Rocketbot Attack - kooperační režim proti AI).

Unikátností této hry by posléze mělo být, že ve hře nelze umřít. Pokud náhodou utrpíte příliš mnoho poškození, tak jste pouze vyhozeni z arény, do které se pomocí přidělaných raket (fungujících i jako prostředek pro uhýbání) vrátíte zpět.

Hru si již nyní můžete předobjednat pro PC (Steam či Origin) a Xbox One, kdy byla cenovka stanovena na 29,99 euro (tedy 800 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama