Multiplayerová FPS strategie Lemnis Gate skončí v červenci
Novinka Multiplayerová FPS strategie Lemnis Gate skončí v červenci

Multiplayerová FPS strategie Lemnis Gate skončí v červenci

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další z řady neúspěšných online titulů.

Reklama

Vývojáři ze studia Ratloop Games oznámili, že jejich ambiciózní strategicko-akční hra Lemnis Gate vypne servery 11. července. Od 11. dubna si ji nekoupíte na žádné z platforem. Důvod ukončení provozu hry autoři neupřesnili, ale pravděpodobně je na vině mizivý počet hráčů.

Hráči, kteří si titul koupí před vyřazením z obchodů, ho budou moci hrát až do 11. července. Na PC se pak vypne zcela, na konzolích bude dostupný lokální multiplayer a tréninkové mise.

Hra vyšla v létě 2021 a snoubí prvky strategie a FPS, kdy protihráči „vkládají“ své tahy do jedné časové smyčky. I přes originální námět a mechaniky si ale za celou dobu existence nenašla přílišnou hráčskou základnu. Podle SteamDB ji současně hrálo nejvíce jen něco přes 800 lidí krátce po vydání. V poslední době se ve hře potkávaly jednotky hráčů.

Lemnis Gate je další z řady multiplayerových titulů, které letos postihne neblahý osud. Servery vypne třeba Knockout City, i se singleplayerovou kampaní skončí CrossfireX, EA davá sbohem mobilním verzím Battlefieldu a Apexu a nový obsah už nepřibude do Back 4 Blood a od září také do Marvel's Avengers, kdy se titul od Crystal Dynamics přestane prodávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama