Multiplayerovka Bleeding Edge už nedostane žádný další obsah
Bleeding Edge Novinka Multiplayerovka Bleeding Edge už nedostane žádný další obsah

Multiplayerovka Bleeding Edge už nedostane žádný další obsah

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Ninja Theory všechny své síly směruje k dalším projektům.

Reklama

Ninja Theory je studio, které hráči znají především díky povedenému Enslaved: Odyssey to the West, Hellblade: Senua's Sacrifice či reimaginaci série Devil May Cry, která vyšla v roce 2013.

Minulý rok ale navíc vyšla jejich nová hra, kdy se jednalo o týmovou multiplayerovou akci Bleeding Edge, která byla první plodem spolupráce s Microsoftem, jenž studio v roce 2018 koupil.

I kvůli tomu se tento titul podíval jen na PC a konzoli Xbox One, avšak podle nás přílišnými kvalitami neoplýval, kdy si v naší recenzi odnesl 6 bodů z 10 se slovy:

"Bleeding Edge mohla být nová konkurence pro poměrně upadající Overwatch, avšak to by autoři museli být méně skoupý s herním obsahem, dát hráčům výraznější systém progrese a vyřešit některé problémy s připojováním. Na ono “šestkové” hodnocení ji pak musí tahat povedená grafická stylizace, přítomnost hoverboardů a zajímavý systém módů pro postavy, což je jednoduše na pováženou."

Tyto kvality se následně projevily i na hráčské základně, která nebyla kdovíjak velká, kdy občas bylo docela problémové najít zápas i v době vydání.

I proto se vývojáři rozhodli k docela razantnímu kroku, kdy oznámili, že v podstatě končí podpora této multiplayerovky, tudíž do ní již nevyjdou žádné další aktualizace či obsah. Nicméně i nadále ji bude možné hrát, takže pokud ji budete mít chuť vyzkoušet, tu možnost mít budete.

Jako oficiální důvod posléze bylo uvedeno, že se studio nyní zaměřuje na jejich další připravované projekty, jako je druhý díl Hellblade, Project Mara či The Insight Project.

Fanoušci rozhodně z tohoto oznámení asi nadšení nebudou, ale my se především těšíme, co nám tento tým předvede v budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama