Multiplayerovka Crucible se vrací do bety
Crucible Novinka Multiplayerovka Crucible se vrací do bety

Multiplayerovka Crucible se vrací do bety

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Patálie akční týmovky pokračují.

Reklama

Amazon se na videoherní scéně představil ambiciózním multiplayerovým titulem Crucible, jenž chtěl nabídnout týmovou akci, která by oslovila nemalé publikum. Ihned po vydání se však hra střetla s velikou kritikou od hráčů, kdy ji aktuálně na Steamu svítí 43% pozitivních recenzí.

Kvůli tomu došlo k poměrně brzkému odlivu hráčů, k čemuž autoři ze hry odebrali dva ze tří dostupných módů, aby se mohli plně věnovat vývoji toho hlavního, což byla například chybějící hlasová komunikace, lépe fungující matchmaking a celkově lepší odladěnost.

Během včerejška se pak autoři rozhodli k dalšímu nestandardnímu kroku, kdy se titul ode dneška vrátí do uzavřené bety, v níž samozřejmě budou stále pracovat na slíbených vylepšeních. Již aktivní hráči by v praxi tuto změnu měli pocítit především tím, že se tvůrci každý týden budou zúčastňovat jednotlivých zápasů, aby sbírali zpětnou vazbu. Postup ve hře a její spouštění přes Steam by mělo zůstat beze změny.

Pokud tedy máte zájem vývojářům pomoci, musíte si hru do dnešní šesté hodiny odpolední stáhnout na Steamu. Po této hodině to již nebude možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama