MultiVersus Novinka MultiVersus představuje systém postupu

MultiVersus představuje systém postupu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chybět tu nebude ani bezplatná rotace postav.

Reklama

MultiVersus je free to play bojovka, která vás po vzoru Super Smash Bros. a Nickelodeon All-Star Brawl vyšle do malého prostoru, kde si po vybrání jednoho ze šampionů začnete dávat do těla až do moment, než některý z vás zahučí do bezedné propasti. Zvolit si lze jednu z šestnácti postaviček pocházejících z licencí, které má pod taktovkou Warner Bros. Entertainment.

Co to znamená v praxi? Že se na bojištích MultiVersus střetne Batman s Aryou Stark, Shaggym, Tazem, nebo Tomem, jehož do bitvy doprovází Jerry. Počáteční škála vypadá zajímavě, navíc bude dlouhodobě rozšiřována, takže se můžeme dozajista těšit na řadu dalších výrazných hrdinů. Šampiony si tu pořizujete za herní měnu získatelnou za výzvy a hraní (Zlato), nebo placenou variantu (Gleamium). Podobně jako v MOBA hrách i zde se můžete těšit na možnost si jednotlivé kousky bezplatně vyzkoušet díky týdenním rotacím. Každá z postav nabízí specifickou škálu schopností a kosmetických úprav, které si otevíráte tak, že za ní hrajete. Platící hráč by tím pádem neměl být nikdy zvýhodněn.

MultiVersus zatím nemá přesně stanoveno datum vydání. Pokud si ho však budete chtít vyzkoušet otevřená beta odstartuje 26. července. V případě, že si hru předobjednáte odstartuje pro vás už 19. července. Detaily o edicích najdete na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama