MultiVersus si podmanilo Steam
MultiVersus Novinka MultiVersus si podmanilo Steam

MultiVersus si podmanilo Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Půjde o nejhranější bojovku v historii?

Reklama

Čerstvě vydaná free-to-play bojovka MultiVersus od studia Player First Games a vydavatelství Warner Bros Games zažila start, který v žánru bojovek nemá obdoby.

První čísla ze Steamu odhalují, že hru v jeden čas hrálo celkem 144 456 hráčů, čímž překonala například populární Apex Legends a umístila se hned za dlouhodobými velikány Steamu v podobě Lost Arku (268 988 hráčů), Doty 2 (454 554 hráčů) a Counter-Striku: Global Offensive (587 002 hráčů)

Optikou zároveň hrajících hráčů dokázalo MultiVersus na Steamu s přehledem porazit i všechny dosud vydané hry od vydavatelství Warner Bros. Dosavadní rekord drželo Lego Star Wars: The Skywalker Saga (82 517 hráčů). Z pohledu žánru bojovek byste poté jen těžko dokázali najít titul, který si za pouhých několik hodin od vydání vyzkoušelo takové množství hráčů.

MultiVersus si podmanilo Steam

Je navíc důležité dodat, že výše zmíněná čísla reflektují pouze počet hráčů na Steamu. MultiVersus je ale k dispozici i na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Nepochybně bude zajímavé sledovat, jak hra obstojí v dlouhodobějším horizontu, který je u free-to-play her minimálně stejně důležitý jako samotný začátek prodeje. Je však zřejmé, že má MultiVersus zaděláno na solidní úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama