Alan Wake 2 Novinka Muzikál z Alana Waka 2 dostal videoklip

Muzikál z Alana Waka 2 dostal videoklip

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Herald of Darkness v plné parádě.

Reklama

Nejvýraznější hudební sekce z nedávného Alana Waka 2 se dočkala oficiálního videoklipu. Devíti a půl minutovou verzi skladby Herald of Darkness doplňuje sestřih scén a tanečních výstupů, které jsme dosud mohli vidět pouze na obrazovkách přímo ve hře.

Píseň oficiálně vychází pod hlavičkou fiktivní kapely Old Gods of Asgard ztvárněnou v titulech od Remedy skutečnou hudební skupinou Poets of the Fall. Studio s ní spolupracuje už od Maxe Payna 2 a písně Late Goodbye, která byla vůbec prvním singlem Poets of the Fall. Znát můžete také Take Control z Controlu nebo The Poet and the Muse z prvního Alana Waka.

V Herald of Darkness můžete slyšet také Davida Harewooda v roli Mr. Doora a Matthewa Porettu jako Alana Waka. Jeho podobu pak ztvárňuje herec Ilkka Villi. Nechybí ani tanec producenta a game directora Sama Laka.

„Alan Wake 2 je v mnohém netradiční a skutečně jedinečný zážitek, který přináší silný příběh, inovaci v herních mechanikách, ale také vyloženě špičkovou vizuální stránku. A to vše v podání, jež není ‚pouze‘ videohrou, neboť často překračuje pomyslné hranice tohoto média,“ napsali jsme v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama