MW 3 Zing match - den poté
Blogy čtenářů Článek MW 3 Zing match - den poté

MW 3 Zing match - den poté

Jan Šulovský

Jan Šulovský

Tak a máme to za sebou. Náboje a kvéry se válí všude, ztráty víc než velké na obou stranách. Pár nepříjemností, dle očekávání. Ale to nejdůležitější,…

Reklama

Tak a máme to za sebou. Náboje a kvéry se válí všude, ztráty víc než velké na obou stranách. Pár nepříjemností, dle očekávání. Ale to nejdůležitější, srandy byla fůra. Tak se pojďme společně podívat, jak to všechno nakonec dopadlo.

 

Účast a technické problémy

 

Sem rád, že ze stany hráčů byl poměrně slušný zájem. Tedy alespoň ze začátku. Později hráčů postupně ubývalo, ale tak už to bývá. Doufám, že se nebudete zlobit, když sem nevypíšu celkový seznam zúčastněných. Snímek z lobby nemám, tak mi to odpusťte. Někteří se tu možná najdou. Navíc zde budou i obrázky s výsledky některých zápasů, takže podle mě není co řešit.

 

Co se týče problémů a nedostatků, nezaznamenal jsem žádné vážné ohlasy. Stížnosti přicházely pouze ze strany našich slovenských kolegů v podobě lagů, takže problém byl zřejmě jen ve vzdálenosti připojení nebo u konkrétních jednotlivců.

 

Kiksy a úsměvné momenty

 

Největší problém byl zřejmě balanc týmů. Často se stávalo, že se jedna grupa ocitla v početní nevýhodě. Takže hoši, příště používat auto asign. A všichni. Ať je to fér.

 

Někteří si stěžovali, že se jim po připojení do hry ztratily jejich zbraňové třídy. Pro vás mám kluci jednu radu. Než se připojíte do private matche, nebylo by na škodu si nějakou třídu předchystat. V menu si dejte "private match" a pak tam máte onu krásnou frázi "create a class".

 

Rovněž sem také čekal, že většina hráčů vstoupí do diskuse v Zing skupině, ale nestalo se. Bylo by dobré řešit problémy tam. Děkuji.

 

"kajika 48" si stěžoval, že se mu pomalu nabíjí zbraň. Teda chlape, to fakt nevím no ... Promiň

 

Mapy a módy

 

Podle mě jsme si nejvíc zábavy užili v módech Team Deathmatch, Kill Confirmed a Domination. Capture the Flag byl hrán pouze jednou a nemyslím si, že byl zrovna tím nejlepším, co jsme měli možnost hrát. Poslední mód Free for All jsem odložil až na později, kdy už hráčů nebylo zrovna nejvíc, ale k mému překvapení i zde bylo celkem dost legrace.

 

Potížisti

 

Zabrat mi dávali zejména dva kolegové ze Slovenska. Konkrétně "kajika48" a také " KLAXOOON".

 

První jmenovaný nevěděl, co je akimbo. Doslova. I když jsem se mu pak snažil opětovným kickováním naznačit, že už ho tam nechci, stále se vracel (Ondřeji prosím !!!). Nakonec jsem se nad ním slitoval. On se na oplátku umoudřil a zůstal s námi až do konce. Pokud však na příštím matchi bude chybět, vůbec se nebudu zlobit.

 

Na KLAXOOONa bylo podezření z hackingu. Sám jsem měl možnost si to ověřit. Promiň chlape, ale když do tebe naperu půlku zasobníku a ty furt stojíš nebo že tvoje helikoptéra nějak zázračně uhne třem střelám ze stingeru, musíš uznat, že tady už něco nehraje. KLAXOOON se mi pak vynadával do chatu a odkráčel.

 

Další podezření bylo na Flaka88, ale tady bylo dle mého názoru vše OK. Střetnul jsem se s ním několikrát (někdy jsem to i přežil) a musím uznat, že tady je to určitě pouze záležitost skillu. Nebo to snad umíš dobře skrýt Flaško?

 

Tak tedy ...

 

Chtěl bych všem poděkovat za účast. I přes veškeré trable si myslím, že to byl solidní večer. Jen škoda, že ti naši blbci to s těma Švédama projeli. Jinak by to byla sobota téměř bez kazu. Pokud bude dostatečný zájem, rád pro vás znova nějaký ten match uspořádám. V úvahu připadají MW - MW3. I když u prvního MW nemám šajnu jak zajistit server. To by mi musel někdo poradit. Co se týče organizace, ani já jsem nebyl bezchybný. Pro příště se pokusím zlepšit a doufám, že si užijeme společně ještě více zábavy.

 

Díky moc.

JANSULOVSKY

[Frag] Johnny (steam)

 

 

 

Tak zatím ! :- )

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama