myplaycity-gametop-atp
Blogy čtenářů Článek MyPlayCity,GameTop atp.

MyPlayCity,GameTop atp.

Mnoho lidí si myslí,že společnosti jako MyPlayCity.com nebo Gametop.com patří skupině vývojářů,kteří tvoří freeware hry .Je to sice pravda,že vydávají…

Reklama

Mnoho lidí si myslí,že společnosti jako MyPlayCity.com nebo Gametop.com patří skupině vývojářů,kteří tvoří freeware hry .Je to sice pravda,že vydávají freeware hry,ovšem oni je nevytvářejí,pouze je odkoupí od nějakého týmu,upraví a vydávají za své.Asi si myslíte,že je to hnusné se chlubit dílem někoho jiného,ale nemáte pravdu tyto hry by byly jinak vydávány např.Trial verzí atp. a my bychom za ně museli platit.Takhle je to lepší,protože tito tzv.vývojáři to odkoupí opraví k obrazu svému a dávají pro všechny zdarma.Teď,ale zbývá poslední otázka,kde tyto společnosti berou peníze?Odpověď je jednoduchá:Reklama.Vždy,když dojdete na web,tak už se např v Headeru,v patičce či na boku stránky zobrazují reklamy,které jim vzhledem k velkému počtu fanoušku vydělávají mnoho peněz,ale aby toho nebylo málo,tak při spuštění hry zobrazí reklama také(tak na 5s).Nevím,jak vám,ale mě to připadá super,že si můžu stahovat kvalitní hry zdarma.Proč tento článek píšu?Už mě nebaví např. na plnehry.idnes.czčíst výrobce MyPlayCity nebo GameTop,když to není pravda,jako by bylo těžké se podívat do Credits na pravé výrobce(vetšinou zůstává nezměněno).Jistě aspoň,někteří z vás co tyto weby navštívili,tak si všimli,že př.GameTop a MyPlayCity odkupují stejné hry a to je důkaz,že výrobcem není ani jeden.Tak a teď,když jsem zdělil to co jsem chtěl a dostal jsem se nakonec tématu,tak bych vám rád uvedl aspoň jeden příklad hry,kterou odkoupil Gametop i MyPlayCity.

 

 

AMAZING PYRAMIDS

Pravý autor:Western Software Technologies

Stavba pyramid zábavným způsobem i to by se dalo říct o skvělé hře Amazing Pyramids ve které stavíte pyramidy hádáním písmen a z písmen nakonec vznikne slovo. Tato hra má dokonce i příběh, což je u tohoto typů her opravdu jedinečné, Amazing Pyramids ale překvapí i grafikou, zvukem, propracovaností.

 

 

[embed]http://www.youtube.com/v/6ItMWYrHWYw[/embed]

 

Stejný popis hry můžete najít na http://www.porse.cz,ovšem než mi začnete nadávat proč tokopíruju podívejte se pod člankem kdo tu hru na Porse přidal:milasss

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama