Myší putování Ghost of a Tale zřejmě dostane pokračování
Ghost of a Tale Novinka Myší putování Ghost of a Tale zřejmě dostane pokračování

Myší putování Ghost of a Tale zřejmě dostane pokračování

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Trubadúr Tilo se vrátí.

Reklama

Od roku 2018 si můžeme na PC (na konzole dorazila hra později) zakoupit plnou verzi kouzelného akčního RPG Ghost of a Tale od Lionela "Seitha" Gallata, v níž se vžijete do srsti myšího trubadúra Tila, který prozkoumává bajkový středověký svět, v němž potkává další zvířata (nepřátelská i přátelská), plní různé úkoly a využívá kradmého postupu, jelikož jeho protivníci jsou i několikrát větší, než je on sám.

Pokud vám nicméně titul třeba unikl, tak si ho můžete aktuálně na Steamu, GOGu či Humble Store zakoupit ve slevě.

Každopádně hře se podařilo okouzlit nemalé množství hráčů (včetně mě), kdy třeba na serveru Metacritic "svítí" souhrnné hodnocení, které se pohybuje od 75 do 82 bodů (záležíc na platformě).

No a pokud patříte k fanouškům tohoto díla, tak pro vás má autor dobré zprávy, jelikož včera na oficiálním Twitteru začal lákat na chystané pokračování, a to za pomoci prvního screenshotu.

Kromě toho odkazuje i na právě započatý rok 2022, během něhož by teoreticky mohla hra i rovnou vyjít (minimálně v rámci předběžného přístupu?), případně se alespoň oficiálně představit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama