Mysteriózní akce s jednou rusovláskou zdarma na Epic Games Store
Control Novinka Mysteriózní akce s jednou rusovláskou zdarma na Epic Games Store

Mysteriózní akce s jednou rusovláskou zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

29
Platformy Windows PC

Vydejte se do centrály úřadu FBC.

Reklama

Venku už nám v plném proudu odstartovalo horoucí počasí, tudíž fakt, že platforma Epic Games Store rozdávala mrazivou strategii Frostpunk, rozhodně přišel vhod, kdy jsme se mohli aspoň na několik hodin zchladit u monitorů.

Jak již ale bývá zvykem, tak sedm dní opět uběhlo jako voda, což v praxi znamená, že dochází na výměnu nabídky na této platformě, která je tentokrát skutečně lákavá.

Control

Tato mysteriózní third-person akce je totiž prozatím posledním velkým titulem finského studia Remedy, jenž nám v minulosti nabídlo kultovního Maxe Paynea či Alana Wakea.

Tento projekt se pak točí okolo úřadu FBC, který se zajímá o paranormální jevy, do jehož centrály se podíváme v roli Jesse Faden, kterou sem přivedlo tajemné volání a rodinné trable, což odstartuje zábavné dobrodružství plné fascinujících výjevů.

Zájemci o detailnější rozbor si mohou přečíst naší "osmičkovou" recenzi.

Navíc skutečnost, že se jedná o esteticky vskutku oku lahodící titul, potvrzuje i náš "galerijní" článek, který pro vás připravil náš kolega - Jakub Žežule.

Hru si můžete do své knihovny přidat na oficiálních stránkách.

Čas na aktivování máte do 17. června.

Hráči populárního Genshin Impact následně mohou do 17. června využít ve hře speciální kód "GENSHINEPIC", díky kterému získáte různé in-game bonusy (kód funguje i na jiných platformách).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama