Apex Legends Novinka Na bojiště Apex Legends míří trans hrdinka Catalyst

Na bojiště Apex Legends míří trans hrdinka Catalyst

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Poznejte příběh jejího života skrze nové video.

Reklama

Apex Legends je titulem, který se odehrává ve velmi zajímavém a především propracovaném vesmíru. Když se na chvíli zastavíte a podíváte se detailněji na jednotlivé postavy, můžete u každé z nich nalézt příběh. Svou kapitolu si do tohoto světa přináší také nadcházející trans šampionka Tressa Smith a.k.a. Catalyst, jež má za sebou podle všeho dosti náročnou minulost na níž vzpomíná po rozhození kamenů, které prozradí vždy více o těch, jenž s nimi v malém pytlíku zamíchají a následně je vyhodí na stůl před sebou. Během nejisté operace ztratila jí blízkou osobu, což jí změnilo navždy. Nyní je z ní ostřílená střelkyně, která se nebojí žádné výzvy, dle prezentovaných obrázků si bude pohrávat s temnou hmotou, skrze níž nepřátelům jistě dokáže zatopit.

Nová kapitola Eclipse, ve které bude hrát důležitou roli také Catalyst, by měla do Apex Legends dorazit 1. listopadu 2022 na všech platformách, tak doufejme, že tvůrci opět zažijí stejný úspěch, jako při spuštění té poslední.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama