Na další Diablo projekty přijde řada v roce 2019
Diablo 4 Novinka Na další Diablo projekty přijde řada v roce 2019

Na další Diablo projekty přijde řada v roce 2019

Denis Růžička

Denis Růžička

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se konečně Diabla 4?

Reklama

Minuly měsíc byl odhalen Diablo: Immortal pro mobilní zařízení a hráči nebyli zrovna nadšení bez sebe a dali to silně najevo u traileru na YouTube. Blizzard však fanoušky ujistil, že tituly pro mobily nejsou jedinými projekty, které připravují.

Nedávno na oficiálních fórech Blizzard vydali nové prohlášení, kde nám poskytly trochu více informací o tom, na čem pracují a kdy se o nich dozvíme více. Podle jejich tvrzení je v současné době v přípravě několik Diablo projektů, jež plánují odhalit v průběhu roku 2019. Pokud mezi ně patří i Diablo 4, to nám poví časem.

Vypadá to tak, že nás toho čeká opravdu dost. Podívejte se na celé jejich prohlášení.

„Nadále čteme zpětnou vazbu a probíhají interní diskuze. Máme v plánu mnoho Diablo projektů, které budeme v průběhu příštího roku odhalovat. Těšíme se, že se o naše všechny projekty podělíme více, ale někteří si budou muset počkat a rádi vám je ukážeme, než o nich budeme mluvit. Bude to trvat nějaký ten čas, když se snažíme splnit vaše očekávání, ale nyní, více něž kdy dřív, jsme odhodláni nabídnou Diablo zážitky, na které může být komunita pyšná.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama