Na jaké hry a dodatky se v tomto roce těším a na které ne. Part 1
Blogy čtenářů Článek Na jaké hry a dodatky se v tomto roce těším a na které ne. Part 1

Na jaké hry a dodatky se v tomto roce těším a na které ne. Part 1

Rozhodl jsem se napsat na jaké hry se těším. Hodlám psát další části tohle je pár her na následující 4 měsíce :).

Reklama

Rozhodl jsem se napsat na jaké hry se těším. Hodlám psát další části tohle je pár her na následující 4 měsíce :).

I am Alive

Těším se

Pokud jste hrály trial tak určitě chápete proč se těším. Hra odehrávající se v New Yorku po apokalypse nevábí na grafický kabátek ale na hardcore survival gameplay při kterém se kombinují principy z Metro 2033 a Fallout kde má každá kulka hodnotu a je téžké získat novou a kde si pár jedinců chrání svojí zničenou deku a šestinu chleba zuby nechty . Také si hra zakládá na systému lezení po zříceninách ve stylu Assassin´s Creed. Ovšem tak po másle to není. Při lezení ztrácíte staminu a tak se občas budete muset vrátit jí získat zpět na nějaké místo k vylezení. Také příběh neurazí, jedná se o hledání rodiny která při katastrofě unikla.

 

Angry Birds Space

Těším se

Ano, vím ptáci jsou spíše casual hra ale i tak velmi zábavná. Se svojí jednoduchostí a důvtipem bych je nazval i takovými PORTAL pro mobily. Mám koupené předchozí díly a stále mne baví. Navíc změna prostředí vždy ptákům pomohla se absolutně změnit oproti předchůzi. Čekám i malé narážky a vtípky na klasické Sci-Fi jako Star Trek, Doctor Who apod..

 

Kinect Star Wars

Těším i netěším

Vzhledem k tomu že se o této hře neví prakticky nic nevím zda-li se vážně těším. Jestli se potvrdí moje myšlenka že to pojede podle toho kresleného seriálu a filmu je jasné jakej to bude příběhovej průjem. Těším se na dělání různých force útoků a na máchání lightsaberem. Škoda jen že chůzi nahradili jenom vylítnutím při útoku na auto-aimed nepřítele. Grafika je komiksová a tak neočekávám žádné orgie ale spíš nějaký ten průměr.

 

Zaklínač 2

Těším se, velmi!

Jelikož mám high-end sestavu (resp. pro rok 2006 C2Duo 2,2 a 250GTS Twin Frozr) tak jsem si pokračování ne zas tak špatného RPG z roku 2007 nezahrál. Grafika i na kulhajícím, tedy spíše umírajícím xboxu vypadá skvěle. Příběh který je odvozený od Sapkowsiho Zaklínače je určitě dobrý. A navíc nový obsah který bude již v nové verzi obsažen( PCčkáři nebojte budete ho mít taky) je také dobrým dárečkém. A navíc ta úžasná krabička místo normální edice dotváří kombinaci která se nedá odmítnout!

 

Prototype 2

Uvidím co z toho vypadne.

Pokračování hry Prorotype slibuje pokračování příběhu nákazy tentokrát z pohledu nového hrdiny kdy chování Alexe mu zničilo život. Vypadá to že narozdíl od prvního dílu se chystají autoři dát do hry grafiku vhodnou tohoto století. Doufám v nějakou lepší destrukci než jen nahození popraskaného spritu a také na nové možnosti hrdiny kde doplní ten dobrý systém z prvního dílu.

 

Test Drive: Ferrari Racing Legends

Uvidím co z toho vypadne.

Tvůrci slibují skvělou hratelnost, fyziku a grafiku hry a to jsou tři základní elementy závodní simulace. Čtvrtý je dostatek aut což je věc které se bojím. Ferrari za svojí 65-ti letou historii udělalo kolem 40 sériových aut a mnohá jsou si velmi podobnáa tak zbyde na vývojářích aby dali do hry spousty editačních možností aby se auta lišila a aby hráč nedostal pocit nedostatku a nezapl Forzu kde je toho více. Jakožto fanda italských koní doufám že to kluci a holky z Slightly Mad nepodělaj a nevýjde další Test Drive Unlimited 2 která patřila spíš mezi ty horší závodní hry.

 

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Spíše ano ale uvidíme

Ghost Recon patří mezi dobré taktické hry které měli vyžší obtížnost. Dá se ale předpokládat že Ubisoft bude chtít spíšu na hře vydělat a tak jí i zjednodušit pro masy. Ono už jen ovládání Kinectem indikuje nějakou tu jednoduchost ale zatím doufejme že to bude jenom jedna obtížnost. Těším se i na mnoho futuristických gadgetů. Velký boom na E3 udělalo i hlasové ovládání kinectem kdy model řekl ,,Optimalizuj pro blízký boj" a zbraň se předělala dle dané specifikace. Prý je takhle až 20 milion kombinací ale tohle řikali i u Borderlands a pak s to lišilo stejně jenom minimálně. Prostě marketing.

 

Sniper Ghost Warrior 2

Uvidíme, nechci bejt zas napálenej jako u jedničky.

Pokračování samozvané "simulace" profese odstřelvače z roku 2010 bude hlavně o poučení autorů z prvního dílu kde grafika vypadala podařeně, fyzika taky ale nepřátelé měli rentenové brejle a občas pytel na hlavě. Autoři se prý hodně soustředili na umělou inteligenci a  na grafiku. Nasadili kalibr největší čili CryEngine 3 generace od německého Cryteku. Těším se na multiplayer s velkými mapami a byl bych rád i za nějaký Coop neboť to by bylo prostě COOL.

Steel Battalion Heavy Armor

Těšim se.

Steel Battalion: Heavy Armor bude kinectová hra oznámená spolu s Kinectem na E3 2010. Už tehdy šlo vidět že to nebude nic nízkorozpočtového jako dnešních 75% her na Kinect. Hra která vypadá jak z druhé světové války se odehrává  budoucnosti bez počítačů a ani jiného způsobu umělého výpočetního výkonu. Jediné co nám naznačuje budoucnost jsou tanky které jsou jak z Battlefieldu 2142. Grafika neoslní ale to se dá přežít. Těšim se na konečně pořádné free-play ovládání na Kinectu a hlavně na příběh neboť to bude spolu s "revolucí" v ovládání asi hlavní důvod proč si něco takového kupovat.

 

 

 

Je toho málo ale jak je nahoře, hodlám to často doplňovat. A určitě výjde i mezi těmito hodně dobrých her, to že jsem je sem nezapsal neni důvod že to neudělám třeba příště.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama