Na jedenáctý Dragon Quest se můžeme těšit v září
Dragon Quest XI Novinka Na jedenáctý Dragon Quest se můžeme těšit v září

Na jedenáctý Dragon Quest se můžeme těšit v září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

PS4 a PC verzi hry bude později následovat i vydání na Switchi.

Reklama

Square Enix konečně odhalil oficiální datum vydání hry Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age na západě. Verze hry pro PlayStation 4 a pro PC se v Evropě dočkáme 4. září. Jedenáctý Dragon Quest vypráví příběh hrdiny, který nemá na růžích ustláno a jde o dlouho očekávaný díl série od jeho tvůrce Yuji Horiiho, tvůrce postav série Akiry Toriyamy a dvorního skladatele série Koichi Sugiyamy.

Dragon Quest XI bude pro celou řadu hráčů naprosto samostatným zážitkem, který nabídne zcela nové postavy, krásně detailní svět, vyladěný turn-based boj a snad i dokonalý příběh, který má oslovit nejen dlouholeté fanoušky série, ale i úplné nováčky. Po svém vydání v Japonsku získal Dragon Quest XI už několik herních ocenění. Odnesl si pochvalu od kritiků a může se pochlubit i Platinovým oceněním od PlayStationu a prakticky dokonalým skórem 40/40 od ​​Famitsu.

Kromě více než 100 hodin obsahu, bude západní vydání Dragon Questu XI obsahovat několik upgradů a vylepšení, které původní japonské vydání neobsahovalo. Jde hlavně o anglický dabing, hard obtížnost s novými výzvami pro zkušené hráče a přepracované menu a uživatelské rozhraní o řadu grafických vylepšení a intuitivnější navigací. Přibyl i režim Camera, který hráčům umožňuje podrobně se seznámit s krásnou krajinou, charakteristickými prvky Dragon Questu a divokými příšerami.

Square Enix hodlá v nejbližší době oznámit exkluzivní verzi hry Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age pro PlayStation 4, o jejímž obsahu se dovíme také později, ale hráči, kteří si Dragon Quest XI předobjednají na PlayStation Store, získají navíc téma The Legend Reborn pro PS4 a po vydání hry si budou moci stáhnout dodatečný herní obsah.

Dále Square Enix uvedl, že bohužel nehodlá lokalizovat 3DS verzi hry, ale později bude na západě vydána i verze pro Switch: „Rovněž vyvíjíme pro Evropu a Severní Ameriku verzi pro Switch,“ píše se v tiskové zprávě, „ale očekáváme, že vývoj bude trvat z technologického hlediska déle, takže do vydání musíme ujít ještě dlouhou cestu.“ Bohužel to může klidně znamenat, že se Switch verze dočkáme mnohem později, protože ji Square Enix nepotvrdil ani pro letošní rok 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama