Na koho přesně ve Watch Dogs narazíme?
Watch Dogs Novinka Na koho přesně ve Watch Dogs narazíme?

Na koho přesně ve Watch Dogs narazíme?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

29

Ubisoft na svém blogu zveřejnil nový příspěvek, v němž se autor zaměřil na charaktery, které vám v blížící se „hře roku“ zkříží cestu.

Reklama

Jako první přišel na přetřes T-Bone Grady, kterého hlavní designer hry označuje v podstatě za šíleného hipíka, který je víc než zběhlý v otázce moderních technologií.

Mnohem důležitější ovšem je, že T-Bone sehraje klíčovou roli v otázce dopadení lidí zodpovědných za ublížení Pearcově rodině. Mimo to se ale bude Grady samozřejmě potýkat s celou řadou vlastních problémů, jež se budou dost často týkat blíže nespecifikované události z minulosti, kdy jeho chyba zapříčinila smrt několika osob.

Jako další se dostal na řadu Jordi Chin, který balancuje na pomezí mezi záporákem a klaďasem. S Aidenem udržuje prapodivné přátelství, jež je založené hlavně na penězích a na faktu, že za správnou cenu dokáže zařídit téměř cokoliv. Současně vývojáři prozradili, že má zvláštní smysl pro humor a může být občas dost násilný a na první pohled krutý.

Něco málo zaznělo i o jedné z ženských postava – Claře Lille – která bude stejně jako Aiden obestřena tajemstvím. Hlavní hrdina se s ní seznámí hned na úvod a velice rychle zjistí, že je skutečně nebezpečnou dívkou. Vzhledem k tomu, že pro ni žádné zabezpečení nepředstavuje problém může Pearcovi stejně tak pomoct, jako ho zničit.

Co se ostatních postav týče, Ubisoft slibuje, že jich během hraní potkáte víc než dost, přičemž u spousty bude v případě jejich postoje k vám záležet na obsahu vaší peněženky. Závěrečná zmínka pak patřila Aidenově rodině, která podle vývojářů nestojí v pozadí jeho impulzivního, rozumějte destruktivního, chování.

Novinka pochází ze zdejší Watch Dogs fansity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama