Na kolik vás vyjde next-gen verze GTA V?
GTA 5 Novinka Na kolik vás vyjde next-gen verze GTA V?

Na kolik vás vyjde next-gen verze GTA V?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Bezplatný upgrade dostupný nebude, ale hra vyjde s výraznou slevou.

Reklama

V pátek jsme vám představili, jak bude běhat Grand Theft Auto V na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, a jaké zde bude nabízet vylepšení.

Nyní se ale dostáváme možná k trochu ožehavějšímu tématu, jimž je cena. Je už totiž možné tuto variantu předobjednat, kdy to vypadá, že tentokrát nebude nabídnut bezplatný upgrade. Nicméně titul dorazí s výraznou tříměsíční slevou.

A tato sleva je výraznější na PlayStationu 5, jelikož do 14. června si Grand Theft Auto V na něj budete moci zakoupit za 262,25 Kč. Po uplynutí této doby vás vyjde na 1 049 Kč. Tato verze obsahuje příběh i online režim, ale pokud máte zájem pouze o samostatnou online variantu, tak tu můžete zde do stejného data získat zcela zdarma. Následně bude stát 529 Kč.

Situace na Xboxu Series X/S je posléze trochu jiná. Zde totiž po dobu tří měsíců bude na kompletní verzi dostupná "pouze" 50% sleva, takže zde půjde titul získat za 19,99 eur, tedy za nějakých 524 Kč. Následně cena taktéž povyroste na 1 049 Kč. V případě GTA Online pak cena nejdříve bude 264 Kč, ale v červnu zase povyroste na 529 Kč.

Grand Theft Auto V a GTA Online vychází pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S už 15. března.

Také připomínáme, že pokud budete přecházet z PS4 či Xboxu One, tak si s sebou můžete vzít i váš postup z příběhového režimu i GTA Online. Stačí nahrát vaše uložené pozice na Rockstar Games Social Club.

Kromě toho byla spuštěna možnost pre-loadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama