Na obalu NHL 21 naleznete Alexandra Ovečkina
NHL 21 Novinka Na obalu NHL 21 naleznete Alexandra Ovečkina

Na obalu NHL 21 naleznete Alexandra Ovečkina

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Taktéž bylo oznámeno datum vydání hry.

Reklama

Během včerejšího dne jsme se konečně dočkali oficiálního a plného odhalení letošního ročníku hokejové "simulace" NHL 21, a to i společně s přesným datem vydání, jenž je stanoveno na 16. října, kdy se dočkají pouze konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na PlayStation 5 a Xbox Series X však titul poběží díky zpětné kompatibilitě.

Taktéž došlo na odhalení hokejisty, jenž letos bude zdobit krabičku se hrou, jímž se tentokrát stal Alexandr Ovečkin z Washington Capitals, kterého na obalu uvidíme již podruhé (poprvé se tak stalo u NHL 07).

Vývojáři z EA Vancouver posléze poodhalili i jednu z letošních nejvýraznějších změn, kterou je přepracování singleplayerového režimu Be a Pro.

V něm si klasicky vytvoříte svého vlastního hráče, přičemž s ním budete zažívat jeho kariéru, avšak tentokrát s tím, že bude záležet i na několika věcech mimo led. Tyto možnosti prozatím nebyly nijak upřesněny, avšak dá se očekávat, že se dočkáme různých cutscén a interakcí, jako jsou třeba rozhovory s novináři.

Kromě tohoto se pak můžeme těšit na již klasické úpravy v samotné hratelnosti, kdy přibudou nové pohyby či vylepšená umělá inteligence brankářů. Dočkáme se i zlehčeného režimu Hockey Ultimate Team, jenž se bude jmenovat HUT Rush, a hodnocených sezón.

NHL 21 předobjednáte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama