Na PlayStation mají vyjít alespoň tři další díly Call of Duty série
Call of Duty Novinka Na PlayStation mají vyjít alespoň tři další díly Call of Duty série

Na PlayStation mají vyjít alespoň tři další díly Call of Duty série

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Další budoucnost Call of Duty na japonské konzoli je ovšem nejasná.

Reklama

Akvizice firmy Activision Blizzard společností Microsoft se nepochybně zařadila do seznamu největších překvapení letošního roku. V záchvěvu informací o této akvizici se objevovaly i takové, které se ptaly na to, zdali to znamená konec některých značek na PlayStationu. Konkrétně se nejvíce lidí obávalo, že série Call of Duty má na konzolích PlayStation utrum. Jak to tak ovšem vypadá, tak na japonskou konzoli vyjdou minimálně ještě další tři díly této populární franšízy. Call of Duty se tak na PlayStationu udrží alespoň do roku 2023.

Vyplývá to ze zprávy agentury Bloomberg. Informace v ní upřesňuje také novinář a leaker Tom Henderson pomocí svého Twitter účtu. Henderson uvádí, že je v plánu na PlayStation vydat hlavní díly Call of Duty pro rok 2022 a 2023, a potom nástupce oblíbeného Warzone. Dřívější úniky informací naznačují, že pro rok 2022 má vyjít Call of Duty: Modern Warfare 2 a v roce 2023 zase blíže nepojmenovaná Call of Duty hra od studia Treyarch. Jaká bude ovšem budoucnost série na konzolích PlayStation po roce 2023 je nejasná.

Nicméně šéf herní divize Microsoftu, a tedy i Xboxu, Phil Spencer, nedávno vyjádřil přání udržet sérii na systémech Sony a zároveň potvrdil, že budou dodržovat stávající dohody. Avšak dokud není akvizice dokončená, jedná se jen o určité "odhady". Ke zprávě agentury Bloomberg se společnost Sony zatím nevyjádřila, stejně tak jako Microsoft. Proto je potřeba brát tyto informace s jistou rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama