Na pole vyjíždí Farming Simulator 20
Novinka Na pole vyjíždí Farming Simulator 20

Na pole vyjíždí Farming Simulator 20

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Speciální díl pro mobilní platformy s největší mapou i 3D kabinami.

Reklama

Po ultimátním Farming Simulatoru 19, kterým tato největší zemědělská série oslavila 10 let na trhu (naše recenze 7/10), nyní vychází další kousek od stejných švýcarských vývojářů GIANTS Software, tentokrát ve střídmější podobě jako Farming Simulator 20 pro mobily a tablety s Apple iOS 11+/Google Android 7.0 Nougat a vyšším, a pro Nintendo Switch.

Mobilní varianty měly původně vyjít později než hlavní Switch verze, nicméně vydavateli Focus Home interactive se podařilo všechna vydání dokončit a certifikovat včas, takže nová hra vychází na všechny podporované platformy právě dnes ve stejný den. Jen na mobily se objeví později v průběhu dne. Hra ale na rozdíl od plnohodnotné devatenáctky již není v češtině.

 

Na pole vyjíždí Farming Simulator 20

 

Farming Simulator 20 přináší zdaleka největší mapu Blue Lake Valley inspirovanou severní Amerikou, jaká se v mobilních verzích kdy objevila, na níž můžete pěstovat až 10 plodin včetně bavlny a ovsa, které se v mobilní sérii také objevují vůbec poprvé. Zvířat hra nabízí 4 druhy. Jen pro porovnání, tak velký Farming Simulator 19 obsahuje 14 plodin + 5 druhů zvířat.

Různých vozidel a příslušenství je ve dvacítce více než 100, a to od 48 značek (české a nově licencovaný Claas z devatenáctky chybí), zatímco ve větší devatenáctce je skoro 400. Nicméně ani zde nechybí plně funkční kamera z interiérů. Na mobilech Farming Simulator 20 vyjde kolem 6,99 EUR (180,-), zatímco obsahově stejná a pouze graficky vytříbenější verze pro Nintendo Switch má totálně napálenou cenovku v digitálce 44,99 EUR (1150,-) a v krabičce 1249,- (koupit na Xzone).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=18&v=6ADah-h285k[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama