Na Switch oznámena Deluxe Edition One Piece: Pirate Warriors 3
Novinka Na Switch oznámena Deluxe Edition One Piece: Pirate Warriors 3

Na Switch oznámena Deluxe Edition One Piece: Pirate Warriors 3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V Japonsku vyjde už 21. prosince.

Reklama

V poslední době se roztrhl pytel s různými oznámeními společnosti Bandai Namco. Dalším zajímavým, pro mě překvapením, je vydání One Piece: Pirate Warriors 3 ve verzi Deluxe Edition pro Switch. Prozatím víme jen to, že v Japonsku vyjde už 21. prosince za cenu 5800 jenů (tedy asi 1150 Kč), ale vzhledem k postupnému vydávání všech One Piece her i na západě, je podle mě oznámení jen otázkou času.

One Piece: Pirate Warriors 3 Deluxe Edition je port původní verze pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita vydané už v roce 2015. Titul bude obsahovat základní hru, plus 42 dalších kousků stažitelného obsahu včetně kostýmů a epizod s různými výzvami.

Switch verze poběží v rozlišení 1080p v režimu TV a v rozlišení 720p v režimech tabletop a handheld a ve všech třech režimech je garantováno 30 snímků za sekundu. V televizním a tabletop režimech půjde hrát v kooperačním režimu dvou skupin, pokud u sebe budete mít dvě sady Joy-Conů. S jedním Joy-Conem si ve dvou nezahrajete. Bohužel na rozdíl od svých předchůdců pro PlayStation, nebude verze pro Switch podporovat on-line kooperaci.

Pro mě jde o velmi příjemnou zprávu, i když jsem už One Piece: Pirate Warriors 3 projel na Vitě. Mrzí mě pouze to, že se příběh v manze a anime za ty dva roky posunul výrazně dále, takže bude pár fanouškům několik arků chybět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama