Na The Game Awards 2018 o Cyberpunku 2077 neuslyšíme
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Na The Game Awards 2018 o Cyberpunku 2077 neuslyšíme

Na The Game Awards 2018 o Cyberpunku 2077 neuslyšíme

Denis Růžička

Denis Růžička

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Uvidíme ale RAGE 2 nebo Ancestors: The Humankind. Dojde k oznámení Borderlands 3 a Avatara?

Reklama

Během letošních The Game Awards, které se konají 7. prosince, se bude představovat několik významných oznámení, ale zdá se, že nic nového o Cyberpunku 2077 se nedozvíme. Už dříve to potvrdili vývojáři z CD Projektu RED a teď raději znovu připomněli, aby se nešířily spekulace.

Je už pěkně dlouho jasné, že Gearbox Software, kteří stojí za Bordelands sérií, připravují další díl. Nikdy však nepřišli s oficiálním oznámením. To se může změnit na The Game Awards 2018. V poslední době psal Randy Pitchford zajímavé zprávy na Twitter, kde se hodně objevuje číslovka tři a možná tím něco naznačuje.

20th Century Fox podal ochrannou známku pro „Avatar: Pandora Rising“. Určena je pro herní software. Podání přichází téměř po dvou letech od původního oznámení titulu Avatar, který je vyvíjen pod hlavičkou Ubisoftu ve studiu Massive Entertainment (tvůrci The Division). O tomto projektu není známo mnoho, ale je dost pravděpodobně, že ponese stejný název, jako ochranná známka, tedy Avatar: Pandora Rising.

Ubisoft letos uvedl, že jsou daleko od vydání jejich projektu, a tak by mohlo k vydání dojít v roce 2021. Nic však zatím není potvrzené. Možná budeme chytřejší v pátek ráno.

Dále tu máme trailer na letošní, již zmiňované The Game Awards. Jsou zde vidět záběry z her, ale podle moderátora to nic neznamená. Jinými slovy akce je určena pro hráče, proto se ve videu vyskytují očekávané hry, ale zmínka o nich na slavnostním ceremoniálu být nemusí. O čem se určitě bude mluvit, tak je RAGE 2 a Ancestors: The Humankind. U obou her byly potvrzeny nové trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama