Na vývoj Dead Island 2 se nezanevřelo, vzkazují tvůrci
Dead Island 2 Novinka Na vývoj Dead Island 2 se nezanevřelo, vzkazují tvůrci

Na vývoj Dead Island 2 se nezanevřelo, vzkazují tvůrci

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Již třetím rokem po sobě jsme se nedočkali žádných nových informací.

Reklama

Když se řekne Dead Island 2, většina z nás si vybaví ten skvělý oznamovací trailer z E3 2014, kde po Venice Beach běží pomalu se měnící nagelovaný narcista za doprovodu zatraceně trefné hudby. Celková stylizace a vtipné pojetí s porcí nadsázky udělalo z tohoto traileru, troufnu si říct, jeden z nejlepších v herní historii.

Vývoj Dead Island 2 je více než trnitý, ze začátku vše vypadalo růžově. Dozvídali jsme se základní rysy a detaily, pak ovšem přišla první rána v podobě odkladu na rok 2016. Dalším hřebíkem do pomyslné rakve pro nadějné pokračovaní zombie série bylo ukončení spolupráce s německým studiem Yager, které stojí třeba za povedeným titulem Spec Ops: The Line. Vydavatelské společnosti Deep Silver se nelíbil směr, kterým se projekt vydával.

Nad temným a nejistým osudem druhého Dead Islandu přece jen vysvitlo slunce. Zachránci hry z Britských ostrovů, konkrétně lidé ze studia Sumo Digital, chápali představy vydavatelů a projekt vzkřísili. Dosud není jasné, zda vývoj pokračoval nebo začal od nuly.

A jak to s Dead Islandem 2 vlastně vypadá? Souvislé dva roky po sobě Deep Silver ujišťoval fanoušky prohlášeními, že vývoj pokračuje a na podrobné informace je zatím brzy, bohužel ani rok 2018 to zřejmě nezmění. Letošní zprávu o pokračování ve vývoji hry vyvolali samotní fanoušci na Twitteru. Tazatel zkrátka chce vědět jak na tom hra je, on ani komunita se nespokojí s "ctrl+c, ctrl+v" odpověďmi. Studio opět jen ujišťuje, že vývoj pokračuje, nové informace se dozvíme až přijde čas.

Dead Island 2 si můžete připomenout v několika pár sekundových gameplay záběrech z tehdejší podoby hry. A co myslíte vy, podaří se někdy konečně dotáhnout vývoj do cílové rovinky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama