Nabídne PlayStation Plus CoD Elite a nové hry zdarma?
Novinka Nabídne PlayStation Plus CoD Elite a nové hry zdarma?

Nabídne PlayStation Plus CoD Elite a nové hry zdarma?

Tomáš Miklica

Tomáš Miklica

13

Mezi majiteli předplacených účtů PlayStation Plus koluje v těchto dnech dotazník poukazující na možné změny v nabízených bonusech.

Reklama

V rámci průzkumu toho, jaké slevy a výhody by hráči uvítali a kolik by za ně byli ochotni zaplatit, Sony v podstatě odhalila, co se službou Plus do budoucna zamýšlí. Těch variant je sice hned několik, ale všechny hovoří o rozšíření benefitů.

Dotazník totiž například pokládá otázky ohledně toho, zda se hráči spokojí s horšími či staršími hrami, hlavně když jich bude více, nebo naopak vyžadují pouze áčkové Blu-Ray tituly a navíc nové, i kdyby to mělo znamenat, že takový dostanou za rok jeden. Přitom v současnosti nabízí PlayStation Plus coby plné hry zdarma pouze starší kousky.

Rovněž v Sony evidentně přemýšlejí nad možností poskytnout svým prémiovým uživatelům volný přístup k Call of Duty Elite, nástroji pro ty, kdo to s multiplayerem zejména posledních Modern Warfare (ale i starších COD) myslí vážně. Tento analyzátor multiplayerových úspěchů kombinovaný se sociální sítí sdružující další pařany momentálně pořídíte za cca 50 dolarů ročně, což je stávající cena PlayStation Plus. A zároveň průměrná cena, jež se objevuje v dotazníku jako roční poplatek za případnou novou podobu. Navíc je zmíněno i předplatné služby na měsíc – nyní si přitom jde PlayStation Plus předplatit pouze na rok nebo na tři měsíce.

Mluvčí Sony se ke spekulacím pro server IGN vyjádřil tak, že v současné době se PlayStation nechystá na oznámení žádných konkrétních změn účtu Plus, ale že se samozřejmě o své hráče bude i nadále starat co nejlépe. Rozhodně to tak vypadá. Tedy pokud není rozeslaný dotazník jen čirá provokace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama