Nacon získal tvůrce Edge of Eternity
Edge Of Eternity Novinka Nacon získal tvůrce Edge of Eternity

Nacon získal tvůrce Edge of Eternity

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Videoherní průmysl oznamuje další akvizici.

Reklama

Společnost Nacon (bývalé Bigben Interactive) v minulém roce získala různá studia, jako je Ishtar Games (Lakeburg Legacies, The Last Spell) či creā-ture Studios (Session). A s těmito akvizicemi firma zdá se ani zdaleka nekončí, jelikož oznámila, že získala celek další.

Tentokrát se jedná o francouzský vývojářský tým Midgar Studio, který stojí za hrou Edge of Eternity, jenž v minulém roce vyšla na PC (na Metacritic aktuálně svítí 67 bodů ze 100), zatímco v únoru dorazí i na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Nacon získal tvůrce Edge of Eternity

"Být kreativní a zároveň technicky vynikající je výzva, která je charakteristická pro Midgar Studio a naši obchodní značku. Jsme tedy velmi rádi, že se připojujeme ke společnosti Nacon, která nám naslouchá a rozumí tomu, čeho chceme dosáhnout. S jejich podporou máme šanci naplnit naše ambice a zároveň si zachovat velkou svobodu."- okomentoval akvizici Jeremy Zeler-Maury ze studia Midgar.

Každopádně videoherní divize Naconu díky tomuto kroku má pod svými křídly téměř 600 vývojářů, kteří jsou podporováni vydavatelskou větví, jenž čítá 70 zaměstnanců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama