Nacon zřejmě pracuje na nové hře z univerza Terminátora
Novinka Nacon zřejmě pracuje na nové hře z univerza Terminátora

Nacon zřejmě pracuje na nové hře z univerza Terminátora

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chystá ji nově založená filiálka Nacon Studio Milan.

Reklama

Společnost Nacon oznámila, že vytváří novou italskou filiálku Nacon Studio Milan, která se bude skládat z autorů RiMS Racing, tedy celku RaceWard Studio, jenž bude doplněn o nové talenty. Studio pak aktuálně pracuje na nové survival hře z post-apokalyptického prostředí, která bude založena na jedné z nejoblíbenějších filmových značek.

"Jsme hrdí na směr, kterým se ubíráme. Původně tým závodních odborníků se rozrostl a náš nový talent nám dal touhu prozkoumat nová teritoria. Proto jsme se rozhodli rozšířit si obzory a vyzkoušet jiný typ hry. Těšíme se, až tento nový projekt představíme světu. Naše rodina se rozrůstá a doufáme, že brzy přivítáme nové členy." - okomentoval situaci Marco Ponte, CEO Nacon Studio Milan.

Více informací o tomto projektu se dozvíme později v roce 2022, kdy aktuálně byly představeny pouze dva koncepty.

Bystré oko internetu ale nikdy nespí, tudíž netrvalo dlouho a lid si všiml, že se nejspíše bude jednat o titul ze světa Terminátora, jelikož se zde objevuje obchod, jenž můžeme znát z prvního filmového dílu.

Každopádně uvidíme, co z toho nakonec vzejde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama