Nakamura chce další Okami
Okami Novinka Nakamura chce další Okami

Nakamura chce další Okami

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Uvidíme, jak s touto myšlenkou naloží Capcom.

Reklama

Podle posledních informací od Ikumi Nakamury, které prozradila v rozhovoru pro IGN Japan, to vypadá, že je jejího prioritou prosazení tvorby dalších Okami. Rozhovor s Nakamurou byl tvořen víceméně z otázek zaslaných fanoušky a trval téměř hodinu. Díky zapojení Nakamury do tvorby Okami se pak přirozeně část otázek stočila i na tuto hru. Ukázalo se, že má v plánu promluvit si s Capcomem a pokusit se přivést nové Okami k životu. Navíc právě Nakamura spolu s režisérem Hideki Kamiyou už v minulosti o dalším Okami mluvili.

Nakamura v rozhovoru uvedla následující informace:

Pokud jde o Okami, je to projekt, který by chtěla zrealizovat asi ze všeho nejvíc. Navíc má pocit, že jsou šance jeho prosazení dost vysoké a hra by tím pádem mohla být realizovaná. Nakamura navíc poté, co skončila nejpřísnější karanténa a svět se opět vrátil do normálu, plánuje navštívit Capcom a prezentovat tuto svou myšlenku. Zároveň je ale pro ni nejdůležitější to, aby se případného vývoje, pokud bude schválen, ujal na postu režiséra opět Kamiya-san.

Diskuse ohledně Okami začíná asi ve 41 minutě videa a Nakamura ještě podotýká, že pokud by měla být vytvořena jakákoli nová Okami hra, byla by velmi ráda za jakoukoli funkci/roli, pokud na ní bude pracovat. Podle Nakamury nabízí univezum Okami mnohem více příběhů a sama jej považuje za umělecké dílo Kamiyi. Na pohled jde z rozhovoru vyčíst, že Okami v Nakamuře vyvolává silné pocity, ale stále si musíme uvědomovat, že tato značka zůstává pod Capcomem, což sám využívá třeba ve svém Capcom Cafe.

Pro úplnost doplníme, že Okami je k dispozici na několika různých platformách, včetně nedávno vydané HD verze pro Nintendo Switch. Paradoxně se pokračování jménem Okamiden dostalo pouze na Nintendo DS.

Zdroj: IGN Japan

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama