Nakupujte v PlayStationu nebo Xboxu i bez platební karty
Novinka Nakupujte v PlayStationu nebo Xboxu i bez platební karty

Nakupujte v PlayStationu nebo Xboxu i bez platební karty

Inzerce

Inzerce

Máme pro vás zajímavé tipy na herní kupony, které potěší každého majitele Xboxu či PlayStationu.

Reklama

PlayStation členství a dobití peněženky

Pro milovníky PlayStationu nabízí Herní kupony různé produkty. Momentálně si v obchodě můžete pořídit 4 různé kupony. Lze si za ně například předplatit PlayStation členství. To je dostupné v několika variantách: PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra, a PlayStation Plus Premium.

Členství PS Plus má mnoho výhod. Dá se zakoupit vždy buď na 1 měsíc (ideální varianta pro všechny, kteří si členství chtějí nejprve vyzkoušet) nebo rovnou na 3 měsíce. V základní variantě je dostupné už od 235 Kč za měsíc. Už s touto variantou budete mít každý měsíc přístup k 2 hrám zdarma, cloudovému úložišti o velikosti 100 gb, online hraní u her, které jej podporují a slevám a výhodám v PS Store. Pokud se rozhodnete pro pokročilejší předplatné PlayStation Plus Extra, které stojí od 365 Kč za měsíc, budete mít navíc mimo jiné třeba přístup ke knihovně o 400 hrách pro PS 4 a PS 5 (s prémiovým předplatným jde o stovky her i ze starších konzolí, jako je třeba legendární PS 1 či PSP). Prémiové předplatné je k dispozici už od 445 Kč za měsíc.

Pokud nemáte zájem o předplatné, Herní kupony pro vás mají další produkt. Kupon, kterým se dá dobít vaše PlayStation peněženka. Kredit z peněženky lze uplatnit volně v PlayStation Store. Dají se za něj koupit nejen hry, ale i doplňky do nich. Můžete si ji dobít od 100 Kč po 2000 Kč. S nabitou peněženkou jste připraveni na všechny nové slevy v Store!

Nakupujte v PlayStationu nebo Xboxu i bez platební karty

Předplacená karta Xbox a předplatné Xbox

Herní kupony nabízí i Xbox předplatné. Mezi nejznámější patří Xbox Live Gold, s kterým se vám otevřou dveře do obrovské komunity online hráčů. Všechny své oblíbené hry totiž můžete hrát online. V nabídce je také novější Xbox Game Pass, s kterým hrajete exkluzivní nové hry na Xbox už v den vydání. Game Pass také disponuje knihovnou her, které můžete hrát zcela zdarma. Game Pass si můžete pořídit na 3 nebo 6 měsíců. Základní varianta na 3 měsíce vás přijde na 729 Kč.

Pokud si chcete na Xbox pořídit novou hru nebo někomu darovat možnost si novou hru vybrat, bude se vám hodit Xbox karta. K dalšímu nákupu konkrétní hry už tak nepotřebujete platební kartu. Xbox dárková karta se dá pořídit v hodnotách od 150 Kč po 1500 Kč. Vyberete si tak částku, která vám bude přesně vyhovovat. Nové hry tak budou u vás do několika minut!

Nakupujte v PlayStationu nebo Xboxu i bez platební karty

Za veškeré kupony se dá platit flexibilně. Platba kartou je samozřejmost, nicméně Herní kupony nabízí další způsoby platby. Platit tak lze například i bankovním převodem nebo hotově na terminálech Sazky. Kupon vám dorazí na email okamžitě po připsání platby.

Členství, předplatná a kupony k nabíjení peněženky jsou také hezkými dárky. Pokud chcete udělat radost blízkému hráči, na Herních kuponech si můžete při dokončení objednávky zvolit možnost Dárkového balení. Kupon vám tak dorazí fyzicky do 2-3 dnů a vy jej můžete s radostí darovat k narozeninám či Vánocům. Skvělé je, že jde o opravdu flexibilní dárek - obdarovaný si sám vybírá, jakou hru si zahraje. Vy se navíc nemusíte trápit, že vyberete blízkému nevhodný dárek.

Herní kupony jsou oficiálním prodejcem všech nabízených kuponů. Kupony, které nabízí, jsou lokalizované pro české účty. Jistě vás potěší i česky hovořící zákaznická podpora, která je k dispozici pro případ, že si nebudete jistí s uplatněním kuponu. Tak neváhejte a kupte si kupon, který vás potěší!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama