Nalezena rozpracovaná oblast za hranicí mapy Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Nalezena rozpracovaná oblast za hranicí mapy Cyberpunku 2077

Nalezena rozpracovaná oblast za hranicí mapy Cyberpunku 2077

Martin Pritula

Martin Pritula

63
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Přítomna je i v oficiálním artbooku.

Reklama

O stavu Cyberpunku 2077 se již napsalo a namluvilo mnohé, přičemž mnoho stížností padalo na vystřižený obsah. Není proto divu, že právě po něm mnoho hráčů, zejména na PC, kde je možné za pomocí cheatů a modifikací obcházet herní mechaniky, pátrá.

Kromě několika rozsáhlých interiérů, které jsou na základní mapě přístupné, ačkoli nejsou dokončené, se podařilo nalézt celou oblast, jenž by se mohla do hry vrátit v jednom z nadcházejících DLC či datadisků. O tom, že měla být tato oblast součástí hry není pochyb, jelikož již v květnu loňského roku publikoval CD Projekt na svých sociálních sítích artwork, který celou lokaci zobrazuje a jež se následně dostal i do artbooku, který je součástí sběratelské edice hry (artwork naleznete v záhlaví článku).

Celá lokace měla být původně jakýmsi odpočinkovým resortem a nachází se těsně za hranicemi nejbohatší čtvrti města zvané North Oak, kde se nachází například vila Kerryho Eurodyna. Asi nejzajímavějším místem této oblasti je luxusní klub a casino, jehož prosklené části jsou překrývány vodou z umělých vodopádů. Ačkoli je celá lokace v poměrně ranné fázi vývoje, střecha casina se zdá být dokončená.

Tuto část mapy naleznete například ve videu níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama