Nálož RPG her zdarma v Epic Games Store
Pillars of Eternity Novinka Nálož RPG her zdarma v Epic Games Store

Nálož RPG her zdarma v Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

29
Platformy Windows PC

Zábava na dlouhé zimní večery.

Reklama

Velice doufáme, že jste čas v minulém týdnu pilně věnovali zdarma rozdávané kultovní indie hře Cave Story v její vylepšené + edici, jelikož tento týden platforma Epic Games Store přichází s předčasným vánočním dárkem pro všechny příznivce pořádných a dlouhých RPG ze staré školy a fanoušky her od Obsidian Entertainment.

Pillars of Eternity - Definitive Edition

V tomto RPG z roku 2015 se vydáme do fiktivního světa Eora, kde zažijeme mnohá dobrodružství, během nichž budou vaše volby utvářet váš osud. S vámi vytvořenou postavou, která může pocházet z jedné ze šesti dostupných ras a její specializací může být jedno z jedenácti povolání, budete tento svět prozkoumávat, kdy se zde můžete například přidat k jedné z mnoha frakcí.

Dalo by se říci, že tato hra je milostným dopisem pro fanoušky kultovního Baldur's Gate, a vy si nyní tento zážitek můžete vyzkoušet zcela zdarma, a to dokonce v definitivní edici, obsahující v sobě obě části rozšíření The White March a bonusový obsah z Royal edice.

Tyranny - Gold Edition

Tyranny vyšlo rok po Pillars of Eternity (tedy v roce 2016) a ačkoliv se nikdy nedočkalo takové popularity jako dílo předchozí, tak se stále jedná o titul, jenž by žádný příznivce pořádných RPG neměl minout, a to už jenom kvůli tomu, že v této hře v podstatě neexistuje dobro.

Hru navíc získáte rovnou v Gold edici, jenž obsahuje rozšíření Bastards's Wound a Tiers of the Tiers, balíček portrétů a hromadu dalších bonusů, jako je třeba digitální mapa ve vysokém rozlišení či soundtrack.

Obě hry je možno aktivovat do 17. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama