Narozeninová soutěž pro PS3 hráče
Novinka Narozeninová soutěž pro PS3 hráče

Narozeninová soutěž pro PS3 hráče

Redakce

Redakce

40

Druhá narozeninová soutěž potěší majitele konzole PlayStation 3. Máme pro vás 15 her za jednoduchou odpověď.

Reklama

Soutěž pro PS3 hráče nesouvisí s narozeninovým videem. Jde o klasický koncept, kdy stačí odpovědět na jednouchou otázku a mít štěstí při losování.

Pokud se soutěže chcete zúčastnit, stačí k tomu jen dva kroky. V první řadě musíte být na Zingu zaregistrován(á) a následně poslat e-mail i se správnou odpovědí do naší schránky, kterou naleznete v pravidlech.

O co hrajeme?

V této soutěži vylosujeme 15 šťastlivců, kterým zašleme jednu z následujících her:

3x inFamous 25x Assassin's Creed: Brotherhood (promo kopie, není baleno jako klasická originálka)5x Michael Jackson: The Experience (promo kopie, není baleno jako klasická originálka)1x NHL 111x The Sims 3

Soutěžní otázka

Jak se jmenuje studio, které stojí za akcí inFamous?

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na ps3-soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 7.7.2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne ve čtvrtek 7. července 2011 v odpoledních hodinách.

Partneři narozeninových soutěží

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama