Naruto Shippuden:Ultimate ninja storm 2
Blogy čtenářů Recenze Naruto Shippuden:Ultimate ninja storm 2

Naruto Shippuden:Ultimate ninja storm 2

Naruto Shippuden : Ultimate ninja storm 2 ? Každý si řekne: "další japonská hra?". Já vám řeknu: ANO!Pro přiblížení Naruto je japonský seriál který je…

Reklama

Další Naruťácká hra co pak nám přináší nového?

Naruto Shippuden : Ultimate ninja storm 2 ? Každý si řekne: "další japonská hra?". Já vám řeknu: ANO!Pro přiblížení Naruto je japonský seriál který je jak ve videové formě tak v komiksové (Manga).Je to seriál více méně o boji a o ninjech , kteří využívájí moci zvané chakra.Díky té můžou dělat různé speciální a silné útoky.Pravé slovo mě nenapadá a moc bych to nepřirovnával ke slovu "kouzla".Příběh hry je přesně podle pokračování seriálu pod názvem Naruto Shippuden.Tak to bude asi k úvodu vše a pojďme si trochu hru představit. 

Singlplayerová část (kampaň)

Jak už jsem zmínil Singlplayerová část je podle seriálu.Především hrajete za Naruta ze skryté listové vesnice (Konohy) a snažíte se dostat jeho kamaráda Sasukeho zpátky do vesnice bojujete a postupujete příběhem.V Kampani běháte po volné mapě můžete sbírat věci a pomocí nich utvářet ninja věci které můžete používat v boji(battleitems).Singlplayer je rozdělen na několik druhů misí eventy které si berete od postav co potkáte a dají vám úkol který nemá s příběhem nic společného ale dostanete za něj SP(storm points) a ryo(měna) a pak jsou mise týkají cí se kampaně na které vás v minimapě navádí červená šipka.Boss fighty a normální boje jsou zábávné a nikdy nenudí ovšem někdy vám potečou nervy než přijdete na strategii jak na nepřítele.Dále jsou na hře dobře udělaná bojová videa postavička děla různé věci vy nebojujete a jen mačkáte tlačítka co se objeví a postava z toho udělá třeba silné kombo nebo se vyhne a podobně , podle rychlosti dostanete počet malých hvězd 1-5 když jste rychlí a přesní zaplníte hvězdy větší zobrazí se vám "secret factor" obrázek nebo něco podobného obvykle přímo ze seriálu.

 

Konoha a podobné oblasti v kampani

Okolí map je zpracované na jedničku jen kamera někdy přijde trochu nevhod a někdy se dezorientujete.Oblasti mezi přechody jsou krátké což taky někdy někomu nesedne.Mě osobně se líbí zpracování okolí , prosté to žije potkáváte různou zvěř a podobné.

 

Free Battle a Multiplayer

Free battle a multiplayer dávám dohromady protože je to úplně to samé akorát jednou hrajete proti AI , nebo proti kamarádovi vedle vás a nebo proti někomu na druhé straně Zeměkoule.Funguje to na stylu:vyberu mód vyberu charakter-vyberu mapu a boj.Máte na výběr z asi čtyricetidvou charakterů (+ některé mají více podob).Pak asi z patnácti map(bojišť) na kterých se měni jen okolí jinak je to to samé.Módy jsou dva Normal Battle (normální 1 v 1) a Team Battle (vy a dva pomocníci proti stejnému počtu i rozdělení). Pomocníci fungují na stylu přivolám oni zaútotočí a hned jdou pryč načtou se a znovu.Ale co konec záporů tyto boje jsou proti kamarádovi velice zábavné a dobře zpracované.P.S. Některé charaktery dostanete za to když je porazíte nebo za ně v příběhu dodělate určitou část.Některé za nasbírání určité částky SP(storm pointů).

 

Technická stránka hry

A teď něco k technické stránce.Hra sama o sobě stojí na perfektní kreslené 3D grafice(viz. obrázky).O okolí jsem se zmínil dříve ,ale klidně zopakuji , že okolí působí "živě" .Hra vyšla na platformy Xbox 360 a Playstation 3.Já jsem hru hrál na PS3 a ovládání mi sedlo jako kdybych se s ovladačem v ruce , televizí před sebou a v ní napíchlou PS3 s vloženým diskem Naruta narodil.Ovládání je tak jednoduché , že ho hned pochopíte (maximálně 1 minutu).

 

Tak zde slíbené video:

 

Naruto Shippuden:Ultimate ninja storm 2

Verdikt

Naruto Shippuden:Ultimate ninja storm 2 je velice zábavná bojovka s velice impozantním příběhem podle seriálu.Pro fanoušky Naruta vřele doporučuji a pro milovníky bojových her taky.Hra zabaví a než ji na 100% dohrajete tak vám to nějakou tu dobu potrvá , ale po dohrání stejně nemáte konec zábavy.Protože jsou zde boje proti kamarádovi nebo AI a ty vás jen tak bavit nepřestanou.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika
Příběh
Zpracování boje
Multiplayer
Počet postav
Okolí
Možnost japonského dabingu (i anglického)
Inteligence AI
Přebíhání mezi lokacemi (dlouhé a nudné)
Jen anglické titulky
Krátké úseky lokací(jedna lokace má třeba deset krátkých částí)
Někdy nevyhovující kamera
Někdy zubaté kraje postav (více z blízka)
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama