​Naruto to Boruto: Shinobi Striker vychází v Evropě 31. srpna
Novinka ​Naruto to Boruto: Shinobi Striker vychází v Evropě 31. srpna

​Naruto to Boruto: Shinobi Striker vychází v Evropě 31. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

​K oznámení byl vydán nový trailer a screenshoty.

Reklama

Bandai Namco konečně odhalilo datum vydání akce Naruto to Boruto: Shinobi Striker pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC (pouze digitálně přes Steam). Titul vyjde 31. srpna v Severní Americe, v Evropě a jihovýchodní Asii. Pro hraní bude vyžadováno on-line připojení. Hra měla doposud oznámeno datum vydání pouze pro Japonsko, které připadá na 30. srpna, ale k dispozici bude na PlayStation 4.

V Evropě a v jihovýchodní Asii bude k dispozici také omezené množství Uzumaki Edition, která obsahuje kopii hry, Season Pass (obsahující vybavení Great Sages of Mount Myouboku a devět DLC balíčků s obsahem ke stažení), figurky Naruto Hokage a Boruto a speciální krabici. Za předobjednání jakékoli edice hry pak ještě získáte kostým Naruto 7th Hokage a předběžný přístup k postavě Pain.

Bandai Namco vydalo také nový Recap trailer, který odhaluje dvě nové postavy. Gaara je 5. Kazekage a jde o obranný typ a jeho speciální Grand Sand Mausoleum po nějakou dobu omezuje soupeřovy výhody. Deidara je druh bojovníka, specializující se na dálku. Jeho speciální ninjutsu vytváří klony, které po určitém čase vybuchnou.

V Naruto to Boruto: Shinobi Striker si ale budou moci hráči své avatary zcela přizpůsobit pomocí různých kostýmů, zbraní a doplňků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama