Našim zákazníkům se líbí řešení - hrát a platit později
Novinka Našim zákazníkům se líbí řešení - hrát a platit později

Našim zákazníkům se líbí řešení - hrát a platit později

Redakce

Redakce

Peníze do 14 dnů po odeslání zboží a ještě ušetříte za dopravu.

Reklama

Začátkem března jsme začali v našem obchodě GameExpres.cz ve spolupráci s Twisto.cz nabízet možnost platit za hry až do 14 dnů po jejich odeslání bez navýšení částky a ušetření výdajů za dobírku.

Nová možnost objednání her a herního příslušenství si rychle získala oblibu a část zákazníků ji ke svému nákupu hned využila. Zeptali jsme se proto několika z nich na jejich názor.

„Prostudovala jsem podmínky a zjistila jsem, že nezaplatím nic na víc, když zaplatím včas. Objednala jsem hru, která dorazila druhý den a uvnitř byla faktura splatná až za 14 dní. Syn tedy hraje a já zaplatím až po výplatě,“ říká Monika R.

Proč neplatit méně a později? Hra za 1000 Kč stojí poštou s dobírkou 1105 Kč. Ta samá hra poštou přes placení Twisto se splatností do 14 dnů od odeslání stojí jen 1085 Kč.

„Využil jsem možnosti vzít hru a zaplatit později z důvodu, že se neplatí poplatek za dobírku. Zboží mám tak levněji a zaplatit mohu s odkladem. Škoda, že to nenabízí i jiní obchodníci, kde nakupuji,“ svěřil se se svým názorem Lukáš M.

Využijte i Vy nákupu her s pozdější platbou (do 14 dnů od odeslání zboží). Stačí, když Vám bylo 18 let a nákup nepřesáhne 5000 Kč s DPH. Dále je třeba zaplatit částku do 14 dnů od odeslání. U zboží nedochází k žádnému navýšení ceny. Hra za 1000 Kč stojí poštou s dobírkou 1105 Kč. Ta samá hra poštou přes placení Twisto se splatností do 14 dnů od odeslání stojí jen 1085 Kč. Proč tedy nezaplatit méně a později?

Neváhejte a využijte na našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama