Naslouchajícím baristou v Coffee Talk
Coffee Talk Novinka Naslouchajícím baristou v Coffee Talk

Naslouchajícím baristou v Coffee Talk

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

Nová pohodová vizuální novela s vůní kávy a sny fantasy zákazníků.

Reklama

Pokud vám nevadí více dialogů a nebojíte se poklidného, pohodového a pomalu plynoucího hraní, pokecejte si a uvařte si dobrou kávu v nové vizuální novele Coffee Talk od nezávislého indonéského studia Toge Productions. Hra je umístěná do současnosti amerického Seattlu, v němž je jedna malá a útulná kavárna Coffee Talk, v níž pracujete jako barista.

 

Naslouchajícím baristou v Coffee Talk

 

To zní docela normálně, tedy až na to, že vaši zákazníci již úplně normální nejsou. Alternativní historie hry totiž jako zákazníky představuje různé fantasy postavičky od trpaslíků přes elfy až po gobliny, kteří se vykašlali na žabomyší války mezi sebou, jak je zobrazují různé fantasy hry, a nyní s lidmi běžně obývají velkoměsta a pracují jako kdokoli jiný.

 

Naslouchajícím baristou v Coffee Talk

 

Náplní hry jsou vaše rozhovory se zákazníky, kteří přicházejí do kavárny, protože skoro každý je nějakou zajímavou, a dost často pokřivenou osobností, která má své sny a představy, jež se v kavárně zhmotňují. A samozřejmě druhou částí hry je příprava horkých nápojů, aby se zákazníci rozmluvili, tedy zejména různých druhů káv a čajů.

 

Naslouchajícím baristou v Coffee Talk

 

V kavárně podáváte celkem 30 typů nápojů, do rozhovorů vám hraje nějaká z 23 relaxačních skladeb a kromě hlavního příběhového režimu hra ještě nabízí Free Brew, v němž si můžete vařit vlastní druhy kávy, a Challenge Mode, který vám pro vaření stanovuje časové limity. A jelikož dialogy nejsou dlouhé, postačí vám základní znalost čtené angličtiny.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WA1lEU_zTCw&feature=emb_logo[/embed]

 

Pixelartová a velmi pěkná a relaxačně hratelná Coffee Talk vyjde na Steamu jen na 9,71 EUR (cca 240,-), je vyrobena na enginu Unity, rozjet můžete až tři kampaně najednou (hra umožňuje uložení až tří hráčských profilů) a vyzkoušet si ji můžete i v bezplatné demoverzi. Coffee Talk si zahrajete na PC a Macích, přičemž PS4, SW a X1 verze by měly dorazit do několika měsíců.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama