Expeditions Novinka Nástupce her SnowRunner a MudRunnner se připomíná novými záběry z hraní

Nástupce her SnowRunner a MudRunnner se připomíná novými záběry z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávaný simulátor Expeditions: A MudRunner Game vychází již za měsíc.

Reklama

Vývojáři ze studia Saber Interactive aktuálně dokončují očekávaný off-road simulátor s názvem Expeditions: A MudRunner Game. Hra navazuje na předchozí díly série v podobě titulů MudRunner a SnowRunner, které technologicky vycházely z dnes již pozapomenutého Spintires. Už název hry napovídá, že se nový díl zaměří na expedice. Autoři konkrétně lákají na různé výzkumné mise, v průběhu kterých usednete za volant řady terénních vozidel. Největší výzvou bude překonávání jednotlivých překážek a náročného terénu.

Kromě samotného ježdění vás čeká také správa vlastního výzkumného tábora a postupné odemykání nových schopností a dovedností. Expeditions: A MudRunner Expeditions: A MudRunner Game vychází 5. března na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Pokud si hru předobjednáte v jedné z dražších edicí, tak se do hraní budete moci pustit již 1. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama