Naštvaní hráči New World chtějí, aby vývojáři streamovali průchod hrou
New World Novinka Naštvaní hráči New World chtějí, aby vývojáři streamovali průchod hrou

Naštvaní hráči New World chtějí, aby vývojáři streamovali průchod hrou

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy Windows PC

Mají si prý vyzkoušet, jak nevyvážená hra je.

Reklama

New World měl problematický start plný bugů, které narušovaly hru, ekonomiku ničících duplikačních metod a dalších nepříjemností, kvůli kterým čas strávený v Aeternu zbytečně hraničil s nudou. Nejnovější nepříjemnost v New World se týká zóny Myrkgard a rozhodnutí vývojářského týmu změnit způsob škálování nepřátel v této zóně.

Konkrétně Amazon Game Studios ve snaze zabránit hráčům v „zergování“ obsahu v New World zavedla výrazné vylepšení zdraví a celkových statistik nepřátel, pokud se v oblasti nachází více než 5 hráčů, což fanoušky hry při procházení obsahu stále více frustruje.

Protože se vývojáři snažili, aby hráči si mysleli, že jim hra nejde nebo že nehrají tak, jak mají, a že herní obsah je vlastně vyvážený, tak se skupina hráčů naštvala a na fóru založila „petici“ za uspořádání streamu s vývojáři. Petice má zatím formu příspěvku na fóru.

Ten vyzývá Amazon Game Studios k uspořádání živého livestreamu s vývojáři z týmu, kteří budou hrát Myrkgard od jednoho konce zóny až po druhý, a to ve skupině 5 nebo 10 lidí - s pevně stanoveným skóre výbavy kolem 580. Při živém přenosu by se musel použít normální build, nikoli vývojářský, a vývojáři by museli po cestě zabít všechny moby, včetně velmi problematických nepřátel, jako jsou Commanders Bears a Brutes. Zároveň studio vyzývají, aby z livestreamu udělali charitativní akci. Petice se setkala s velkou podporou zbytku fanouškovské základny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama