Názor o sérii Assassins Creed
Blogy čtenářů Článek Názor o sérii Assassins Creed

Názor o sérii Assassins Creed

Anonymní

Anonymní

Poslední, co jeho oběti slyší, je šustění bílého pláště. Poslední, co vidí, je letící dravec, zabiják. Tohle spojuje celou sérii a všechny fanoušky po…

Reklama

Poslední, co jeho oběti slyší, je šustění bílého pláště. Poslední, co vidí, je letící dravec, zabiják. Tohle spojuje celou sérii a všechny fanoušky po celém světě.Ahoj všichni, dnes píšu, nebo spíše abych vyjádřili svůj názor na oblíbenou herní sérii nejen mou ale i většiny hráču a to Assassin Creed.

Na začátku byl Izrael

Seznámení s touto řadou jsem začal v roce 2008 s první hrou - Assassin Creed. Samozřejmě, neměl jsem tušení, co se od hry samotné můžu dočkat to věděl jen které developer, ale já jsem věděl, že v té době byla populární série - Prince of Persia, která v současné době není tak příznivá a teď hnije ve své hliníkové rakvi, že Ubisoft odložil pokračování na neurčito už nemusím dále popisovat.

 

Miloval jsem hru a dokonce i moje okolí, v té době má mysl si představovala sám sebe chladnokrevný vrah, který se chce připojit k bratrství. Vzpomínám si, chtěl jsem dělat parkour a trestat padouchy a mou čtvrť brát jako Řím (ach bože!) ujeté co? No dnes v ruce držím smartphone a hraju si na někoho jiného.....asi tušíte:-D

Hra mě velmi chytla a já se těšil na pokračování. Ve stejných rysů hry, jste si určitě všimli přítomnosti parkouru a kapuce hlavní postavy. To je to, na čem jsem byl závislý v této hře.

Oh, skvělá Itálie!

O 2 roky později otevřel dveře pokračování Ubisoft, kvůli které jsme se zaměřili na to nejlepší podle mého názoru a to druhým dílem  v sérii - Assassin Creed II. Sakra! Jak tato hra byla dobrá. Samozřejmě, že jsem si koupil licenci a okamžitě jsem strhanej dojel domů jej nainstalovat. Kolik dní, nocí jsem strávil v této hře. Druhý díl mě mě vzal hodně času.

NELITUJU!Hra představila nového protagonistu v minulosti, řadu questů, frakci. Přidána možnost upravovat uniformu. Stejné prvky parkouru zůstává vše při starém, ale kolik emocí jsem začínal sbírat když porvé lézl na památky Itálie.

Hra byla skvělá a to téměř ve všem. Protagonista zde stárnul před našima očima, a jeho život byl zábavný sledovat. Zkušenosti, vzrušení a radost, vcítil jsem se do bot Ezia v těchto dnech.

Nejlepší díl této serie a to nepřeháním.

Další bratři do rodiny

Vzhledem k úžasnému úspěchu druhého dílu, Ubisoft bez váhání narvali všechny své peníze na vývoj v příštích dvou částí, které, upřímně řečeno, bylo obtížné najít si k ním cestu. Ony hry ve mě otevřeli myšlenky a já je musel vnímat jako doplněk ale prošel jsem je s velkým zájmem, jako například druhou část. To byli naše hry bratrství a odhalení nebo chceteli (Brotherhood a Revelations)

 

 

Co by mi mohl skrývat, Brotherhood se mi líbilo v Revelations. A to z jediného důvodu.

V Bratrstvu mě dostal skutečný oblek bratrstva který oblékal protagonistu a Řím. V této "hře" Chtěl jsem hrát znovu a znovu jen proto,abych vylézl na všechny slavné stavby jako např. Koloseum.Také přidal multiplayer. Oh, ano! V sérii Assassin Creed byl první multiplayer. Ale on měl některé v jeho vlastním speciálu. No Revelations .. prošel jsem to, samozřejmě. Ale ne s velkým nadšením, než v Bratrstvu. V této hře, tam nebylo absolutně nic nového, kromě nových scén. Tady v této části jsem chtěl položit otázku: «Ubisofte, to jako myslíš vážně"?. Již začala jednoduchost v pumpování peněz od fanoušků, ale tohle je můj osobní názor.

Nehody se stávají i v nejlepších regulovaných rodinách

O rok později, oznámeno AC III. Byl to prostě boom mé štěstí se ke mne přiklonilo a k ostatním fanouškům série taky. Položil jsem na hru ne jen peníze ale taky naději. Věříl jsem, že tady to je - skutečně revoluční zabiják s novým motorem. Ale všechno, co jsem do této hry vložil pomalu vyprchalo jako bublinky s vaší oblíbené limonády.

 

Ubisoft vytvořil svůj vzor jako doktor Frankensteina, který se vozí jen na celé sérii.

Asassin Creed III - je to skutečné monstrum ve špatném slova smyslu.

 

Ve hře tak špatné. Z hlavního hrdiny, a poslední scény v akci. Connor nebyl plně využitý spíš zneužitý.

Hero nebyl charismatický, sledoval jsem ho a jeho rodinu, bez soucitu a pocitů. A Amerika se neříkam neukázala pěkně například Boston byl nádherný ale mě nějak do Assassin Creed nezapadala.

Jaké byly proslulé pro všechny ostatní části - krásné scenérie, parkour historických staveb. To zde není. Zapomeň na to. Oblasti strašně monotónní. Stromy, stromy, hledat město! Všechny stejné.

A to nemluvím o nízkých kvalitách textur všude!

A neházejte rajčata, to je můj osobní názor ventilace mých myšlenek:-D

Karibik, baby!

Po ne tak úspěšném dílu pro fanoušky, nevím, jak ostatní hráči smýšlejí o Assassin Creed III ale Ubisoft slíbil vrátit se ke kořenům celé série.

 

 

Málokdo věřil, samozřejmě. Ale po oznámení každý říkal: "Ano, zatraceně! To je to, co jsme potřebovali v části III. " Mmm, Karibiku! Pirátská romantika, nastoupili piráti a Černovous.

Co je překvapivé? Pirátská tématika dobře zapadá do série Assassin Creed.Jaký je důkaz že tohle tvrdím? Za prvé, velmi (!) Charismatický protagonista. Edward Kenway pokrytecký pirát, přemýšlel o jeho slávě, bohatství (na konci hry je to v pořádku, samozřejmě). Ale více než polovinu hry, jsme svědky sobeckého a chamtivého piráta. Kdo by mohl nějakým způsobem sympatizovat s tímhle hrdinou a brát ho vážně? Já ano, protože to je to, co on sám je.

Nesouhlasíte hm....máte pravdu piráti se dostali na vaši palubu poprosili o vaší loď a pár kulek do hlav vaších mužů a po celém dnu si s vámi podali ruku na znamení, že vše bylo v pořádku.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/fp5BWE5bJd4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Za druhé, barevné krajiny. Karibik, exotické flóry a fauny. No, řekněte mi, co by mohlo být lepší, než tohle? Běh kolem džungle a  pak doslova cítit celou atmosféru hry. Tu záblesk divokého zvířete,vrčení, syčení a jiných okolních vjemů.

 

 

Určitě, fanoušci byli spokojeni a požadovali pokračování. Tu je prostor a vhodná doba na to, jak se kluci z Ubisoftu popašují s Arnonsirova Assassin Creed: Unity . S Karibiku nás příběh posílá do revoluční Francie naplněné smutkem a vztekem. Vývojáři slibují dobrou hru a (výnosy), která byla v předchozích částech. Krása světa Assassin Creed II, důležitost bratrství a energetického protagonistu.

Věřím, že v další části hry se dočkáme něčeho nového a hlavně aby nás bavila, a jen doufám, že to nebude selhání, jako Assassin Creed III.

Co si myslíte o tom?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama