NBA 2K23 Novinka NBA 2K23 se ukazuje v prvních záběrech

NBA 2K23 se ukazuje v prvních záběrech

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Basket nové generace.

Reklama

Musím říct, že jsem od NBA 2K23 velký posun nečekal. Problematika těchto her totiž často tkví v tom, že jedinou novinkou, kterou nový díl přináší je soupiska. Toto pokračování však vypadá báječně. Hráči v pohybu poutají pozornost, vzájemně spolu spolupracují a celek působí opravdu živě. Posoudit se dá ovšem především grafická stránka, která je na vysoké úrovni. Na některých platformách se hráči mají nač těšit, v případě jiných lze však počítat s tím, že to až taková sláva nebude.

Minimálně na PC a Nintendo Switch totiž bude dostupná verze NBA 2K23 pro starou generaci, protože celek byl letos optimalizován primárně na PlayStation 5 a Xbox Series X|S. V případě první zmíněné konzole bych asi chápal, proč je problém s optimalizací. Mám sice Switch rád, ale ne vše nové tam jede zcela naplno. U PC je to však věcí, která jistě potěší jen málo hráčů, tam jsou přeci jen možnosti úplně jiné.

Pokud vás NBA 2K23 zajímá už příští týden se můžete těšit na rozsáhlejší záběry z hraní, které snad ukáží minimálně jeden celý zápas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama