NBA 2K23 Novinka NBA 2K23 to schytává na Steamu

NBA 2K23 to schytává na Steamu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Port z předchozí generace se hráčům moc nezamlouvá.

Reklama

Už před vydáním NBA 2K23 bylo tvůrci prezentováno, že letos hráči na PC rozhodně nedostanou verzi, která míří na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Za sebe jsem se tomu celkem divil, protože počítače jsou platformou, která nemá se zvládnutím nejmodernějších grafických prvků a animací problém. Když na to máte stroj, je pouze na vás jak si hru vychutnáte. Hráči na této platformě proto očekávají, že dostanou vždy to nejlepší a následně nechají své PC se s tím poprat. Moc už se však nedivím tomu, že nejsou nadšení z toho co jim 2K letos na jejich mašiny dodalo.

Hra totiž postrádá některé funkce, které jsou spojené nejen s vizuálem, ale primárně se samotnou hratelností. Nejvíce je na Steamu komunitou kritizována absence MyNBA Eras, která vám dává možnost možnost vydat se do některé ze tří ér basketbalu. A přesně tímto aspektem verze pro starou generaci konzolí a PC nedisponuje. Hra má také problém s dosáhnutím 60 fps. Hráči to považují za plivnutí do tváře fanoušků, kteří dlouhodobě sérii podporují. Na Steamu má hra aktuálně 44%, což není pro AAA titul úplně nejlepší scóre.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama