NBA 2K20 Novinka NBA 2K24 oznámeno, známe datum vydání

NBA 2K24 oznámeno, známe datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pro hráče na PC máme špatnou zprávu.

Reklama

Americké vydavatelství 2K Games prostřednictvím výše přiloženého traileru představilo nový ročník své basketbalové série s názvem NBA 2K24. Společně s licencovaným obsahem vývojáři ze studia Visual Concepts lákají především na přítomnost cross-play multiplayeru, který se v sérii objeví vůbec poprvé. Autoři slibují rovněž další pokrok v oblasti technické stránky.

Zmíněný cross-play však bude dostupný pouze pro hráče na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé PC a starší generace konzolí se této funkce nedočkají. Hráči na PC se zároveň i letos budou muset spokojit s verzí, která vychází z minulé generace konzolí.

NBA 2K24 vyjde 8. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Hra bude k dostání ve třech různých edicích. Standardní verzi za 70 eur (v případě PC a starších konzolích za 60 eur) doplní speciální edice Black Mamba za 100 eur a Anniversary edice za 150 eur. Na obalu dražších edic se objeví basketbalová legenda Kobe Bryant.

NBA 2K24 oznámeno, známe datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama