Nechybělo mnoho a God of War by se odehrávalo v Egyptě
God of War Novinka Nechybělo mnoho a God of War by se odehrávalo v Egyptě

Nechybělo mnoho a God of War by se odehrávalo v Egyptě

Yurris CZ

Yurris CZ

10
Platformy PlayStation PlayStation 4

Egypt nebo Norsko? Pro Barloga to muselo být těžké rozhodnutí.

Reklama

Nejnovějším působištěm Krata a jeho syna Atrea jsou bájné světy severské mytologie. Už před samotným vydáním hry tvůrci sdělili fanouškům, že se série God of War bude v budoucnosti severských zemí držet. Já osobně nejsem proti, je ještě spoustu věcí, které se mají v příběhu otce a syna dovyprávět.

Na počátku vývoje se v útrobách Santa Monica Studio pracovalo hned se dvěma návrhy současně. Na jedné straně chladné světy Skandinávie a na straně druhé naopak rozpálená mytologie Egypta. Finální rozhodnutí musel provést hlavní muž vývoje Cory Barlog, a jak se rozhodl všichni víme. I kdybychom se vydali s Kratem na výlet za exotikou to Egypta, bylo by to bez pochyb stejně skvělé dobrodružství jako teď.

Jistě si teď v hlavě představujete, jaké by to asi bylo. Jelikož byl Egypt v prvopočátcích hry na stejné úrovni jako severská mytologie, vzniknout musel samozřejmě i koncept art, který si můžete prohlédnout níže. Obrázek byl odtajněn na akci Devcom v Kolíně nad Rýnem.

Co myslíte, rozhodl se Barlog správně a podíváme se někdy se sérií God of War do Egypta?

Nechybělo mnoho a God of War by se odehrávalo v Egyptě

Pokud jste se ještě nestačili ponořit do skvělého příběhu nového God of War, exkluzivitu PlayStaionu 4 zakoupíte i s českými titulky v obchodech Xzone.cza GameExpres.sk.

Zdroj: Pushsquare.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama