Necromunda: Underhive Wars se konečně zase připomíná
Necromunda: Underhive Wars Novinka Necromunda: Underhive Wars se konečně zase připomíná

Necromunda: Underhive Wars se konečně zase připomíná

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Neotřelá strategie je blíže, než jsme si mysleli.

Reklama

Naposled jsme o této digitální adaptaci deskovky Necromunda Underhive, která pochází z drsného světa Warhammeru 40,000, slyšeli před dvěma roky, což je podezřele dlouhá doba.

Nicméně toto období mlčení bylo konečně prolomeno, jelikož vydavatelská společnost Focus Home Interactive znenadání vydala novou ukázku, která se nám alespoň lehce snaží představit titulní planetu.

Ta rozhodně není úplně pohostinným místem, jelikož byla prakticky zcela zničena lidmi. Ti se následně odebrali do podzemních měst, které jsou plné násilí, smrti a anarchie. V těchto městech pak mezi sebou bojují různé gangy, jako jsou třeba drsné ženy z Escheru či válečníci z Goliathu.

Z hratelnostního hlediska se pak jedná o taktickou strategii, kdy se většina vašeho hraní bude odehrávat v jednotlivých tahových potyčkách. V nich ovšem nebudete jednotlivé postavičky posouvat po jednotlivých políčkách, nýbrž vám bude umožněno všechny postavičky ovládat klasicky z pohledu třetí osoby, kdy jste limitováni pouze počtem akčních bodů (ostatně takhle to bylo i u Mordheimu, na němž dělali stejní autoři).

Necromunda: Underhive Wars by mělo vyjít toto léto na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si již nyní můžete předobjednat na Steamu, kde vás momentálně vyjde na 31,99 eur (850 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama