Neil Druckmann bude zřejmě režírovat některou z epizod The Last of Us seriálu
Filmy/Seriály The Last of Us Novinka Neil Druckmann bude zřejmě režírovat některou z epizod The Last of Us seriálu

Neil Druckmann bude zřejmě režírovat některou z epizod The Last of Us seriálu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

27

Scénárista a kreativní ředitel obou her se pod seriál výrazně podepíše.

Reklama

Kreativní ředitel a scénárista her ze série The Last of Us Neil Druckmann bude zřejmě z části režírovat chystaný seriál ze stejné série. Tato informace se objevila na stránkách organizace Directors Guild of Canada, která zastupuje zaměstnance v kanadském filmovém a televizním průmyslu.

Dokument kromě dalších informací odhaluje jména nejméně pěti režisérů, kteří se z této pozice budou na tvorbě seriálu podílet. A mezi těmito osobami najdeme překvapivě rovněž Neila Druckmanna. Dosud se přitom předpokládalo, že Druckmann bude u seriálu zastávat pouze pozici scénáristy a výkonného producenta. Aktuálně to však vypadá, že minimálně u jedné epizody usedne i do režisérského křesla.

Doplnil by tak v minulosti potvrzený režisérským tým, který tvoří Craig Mazin (Černobyl), Jasmila Žbanić (Quo vadis, Aida?), Peter Hoar (Daredevil, Doctor Who) a Kantemir Balagov, jenž se postaral o režii již natočené pilotní epizody. Dle starších informací by se měl na režii dále podílet ještě Ali Abbasi (Tina a Vore).

Zatím nebyl oficiálně potvrzen ani počet epizod v rámci první série, takže je těžké odhadnout, kolik a případně jakou epizodu bude Neil Druckmann režírovat. Pod samotný seriál se však už jenom z pozice scénáristy a producenta nepochybně výrazně podepíše. Vysoké ambice seriálu naznačují před časem zveřejněné zprávy o obřím rozpočtu.

Neil Druckmann bude zřejmě režírovat některou z epizod The Last of Us seriálu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama